Home

Voor de vijfde keer gaan we dit jaar weer een zomerkamp houden. Van vrijdag 13 juli tot en met zondag 15 juli gaan we een weekend vol met spellen, spanning en gezelligheid beleven op het korfbalveld. Zit je in de F1, F2, E1, E2, D1, C1, C2 of B1? Dan hopen we dat je net zoveel zin in het kamp hebt als de leiding want dan mag je je inschrijven voor dit mega leuke weekend!

Aanmelden:
Aanmelden gaat via deze website. Klik in het menu aan de linker kant op "Aanmelden" en vul het formulier samen met je ouders helemaal in.

Zodra we je aanmelding en betaling binnen hebben verschijnt je naam op de lijst en kan je zien wie er allemaal nog meer mee gaan.

Agenda:
Vrijdag 13 juli 19.00 uur
We verzamelen met de hele groep op het kampterrein op het korfbalveld. Van te voren wel even thuis eten! Kom zo veel mogelijk op de fiets (met werkende verlichting) zodat we ook in het donker naar de activiteiten kunnen rijden. De jongere kinderen gaan zo veel mogelijk met de auto, maar als iedereen op de fiets komt zijn we flexibel in de planning.

Zondag 15 juli 16.00 uur
We verwachten de ouders weer op het kampterrein zodat we het kamp kunnen afsluiten en iedereen weer naar huis kan.

Wat gaan we doen op het kamp?
Dat houden we nog geheim! De kampleiding zorgt voor een bomvol programma met nieuwe en bekende (Pinksterkamp) onderdelen.

Wat kost het kamp?
Deelname kost €17,50 per persoon. Als je het aanmeldformulier invult kan je kiezen voor betaling via iDEAL of overschrijving.

Tentjes...
Fluks heeft 6 grote slaaptenten, alle kinderen kunnen hier dus in slapen. Sommige kinderen vinden het erg leuk om een eigen tentje mee te nemen. Natuurlijk zijn deze tentjes welkom om het aantal slaapplaatsen uit te breiden. Indien je een eigen tentje meeneemt, geef dit dan aan op het aanmeldformulier zodat we rekening kunnen houden met de ruimte.

Heeft u nog vragen die voor vrijdag 13 juli beantwoord moeten worden neem dan contact op met Victor Verloop (06-28172628).

Wij hebben er al heel erg veel zin in, we hopen jullie ook!

De Kampleiding