Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
       Wie doet wat?    Penningmeester    Secretariaat    Vertrouwenscontactpersonen    Gedragsregels    TC    Kantine Commissie    Evenementen    Onderhoud    Calibris erkend leerbedrijf  

Onderhouds Commissie

Net als bij alle andere vereniging moet er ook bij Fluks zeer regelmatig onderhoud worden gepleegd aan materialen en accomodatie. Nagenoeg alle werkzaamheden worden door vrijwilligers uitgevoerd. Elke week worden de plantenbakken netjes bijgewerkt en de graskantjes gemaaid. Ook wordt er op toegezien dat de speeltuin in optimale conditie blijft zodat er geen gevaar ontstaat voor spelende kinderen.

Tevens bemiddelt de onderhoudscommissie met de gemeente om het onderhoud van de velden zoveel mogelijk naar een ieders wensen te laten plaatsvinden. Jaarlijks worden er 1 of 2 grote schoonmaken georganiseerd waarbij de hele accomodatie een opfrisbeurt krijgt. Tijdens het veldseizoen maakt de OC een schema voor het schoonmaken van de kleedkamers. Meestal moet het team dat als laatste speelt na hun wedstrijd de kleedkamers even een sopbeurtje geven. Om ons clubhuis zo mooi te houden als het nu is, is dit écht nodig.

De OC houdt zich ook bezig met de aanschaf en het onderhoud aan de korfbal materialen. Zo is recentelijk het materialenhok aangepast voor de opslag van de nieuwe, aluminium korfbalpalen en kunststof manden. Fluks vindt namelijk dat korfballen met goed materiaal moet gebeuren en heeft daarom in 2008 alle materialen vervangen voor kunststof korven en aluminium palen.

Mochten er bepaalde zaken defect of vermist zijn, meld dit dan z.s.m. bij Karel van Huis. Er zal dan snel actie ondernomen worden.

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info