Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
       Trainingsinfo     Scheidsrechters    Ballenplan    Scheidsrechters ontvangen  
Ballenplan

Nadat er tijdens het seizoen 2010-2011, schrik niet, bijna 25 ballen zijn verdwenen heeft het bestuur besloten het volgende "ballenplan" te gaan gebruiken. 

Ieder team ontvangt bij aanvang van het korfbalseizoen een net met 4 ballen. Dit zijn genummerde ballen welke in een administratie aan het betreffende team gekoppeld worden. Deze ballen gebruik je tijdens je trainingen en eventueel bij uitwedstrijden om in te schieten. Ben je een bal kwijt? Dan meld je dit bij de onderhoudscommissie en betaal je (je team) €35,-- voor een nieuwe bal. Doordat alle ballen gemerkt zijn loont het niet een bal van een ander team te pakken. Is het seizoen afgelopen en kan je geen 4 ballen inleveren, ook dan krijg je als team een rekening. Wij stellen voor om per team een verantwoordelijke persoon aan te wijzen die regelt dat de ballen na gebruik opgeruimd worden, maar we laten dit voor ieder team vrij om hier een goede oplossing voor te verzinnen.

Mocht je vragen, ideeën of tips hebben, laat het ons weten!

De onderhoudscommissie


 
© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info