Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
       Contact    Routebeschrijving    Historie    Downloads  

Even voorstellen

Fluks is een sociale vereniging, opgericht in 1945, waar prestatie en gezelligheid op gelijke voet staan. Het ledenaantal schommelt de laatste jaren rond de 150 leden. Momenteel speelt Fluks 1 in de vierde klasse. Het is onze ambitie om binnen enkele jaren weer terug te keren naar de tweede klasse. Maar misschien nog wel belangrijker is onze doelstelling om een financieel gezonde, sociale club te blijven waar  sportiviteit, samen(spelen) en plezier de boventoon voeren.

Zelfwerkzaamheid staat bij Fluks hoog in het vaandel. We hebben dan ook een groot aantal vrijwilligers die gezamenlijk de club draaiend houden. Een jaarlijks terugkerend fenomeen is de verkoop van amaryllisbollen; elk jaar begin november gaan alle leden langs de Noordwijkse deuren om amaryllisbollen te verkopen die dan rond de kerst vele vensterbanken opfleuren.
Een andere activiteit waarbij bijna de gehele vereniging betrokken is, is het beachkorfbaltoernooi. Op het strand wordt jaarlijks aan het begin van de zomer het grootste beachkorfbaltoernooi ter wereld georganiseerd.
Daarnaast worden er ieder jaar 2 jeugdkampen georganiseerd, alsmede een schoolkorfbaltoernooi (“Fluks Sport Fun”) voor alle basisscholen in Noordwijk, Voorhout en Noordwijkerhout ). Traditioneel wordt het seizoen in juni afgesloten met het schutterstoernooi, met deelname van veel ouders en andere niet-spelers. Tussen deze terugkerende activiteiten door worden er nog vele andere zaken georganiseerd, zoals quiznights, eetavonden, bingo-avonden, pietengym, knutselavonden, en spelregelavonden.
Fluks is dus een heel gezellige en sociale vereniging waar veilig gesport kan worden. Om dit te onderstrepen, is voor alle vrijwilligers die met jeugdspelers omgaan een VOG verklaring verplicht.

Tijdens het veldseizoen spelen we onze wedstrijden op het complex aan de Nieuwe Zeeweg, op 2 kunstgrasvelden.  Het  complex delen we sinds 2014 met MSV Handbal.  Tijdens het zaalseizoen wordt sinds 2015 gebruik gemaakt van de nieuwe sporthal aan de Duinwetering.
In 2016 hebben we onze accommodatie een opknapbeurt gegeven (nieuwe berging, verbouwde kantine). Sinds begin 2017 liggen er zonnepanelen op het dak van onze kantine en kleedkamers, met als doelstelling zelfvoorzienend te zijn in onze volledige elektriciteitsbehoefte.

Lijkt het je leuk om bij Fluks te sporten ? Voel je dan vrij om een keer te komen kijken of vrijblijvend een paar keer mee te trainen met een van de teams of (voor de allerkleinsten) bij de Kangoeroe klup. Vaste trainingsavonden zijn maandag en donderdag (kijk voor trainingstijden elders op de site).  De wedstrijden worden op zaterdag gespeeld.

Wil je vooraf meer informatie, neem dan contact met ons op via tc@ckvfluks.nl.

 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info