Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
We gaan bijna op kamp!
 
9 June 2011 21:18 uur
Nog een paar nachtjes, en dan gaan we met een grote groep jeugd weer naar Kootwijk! Dit jaar gaan er zelfs 48 mensen mee (dat is inclusief 10 personen leiding). De meeste spullen liggen al klaar om ingepakt te worden en de kampleiding heeft weer een heel leuk programma samen gesteld. Nu alleen nog hopen op goed weer...

De kans is best groot dat we wat regen zullen krijgen tijdens het kamp. Het is dus extra belangrijk om wat meer droge sokken mee te nemen en een extra paar (stevige) schoenen kan ook geen kwaad!  Een regenpak is natuurlijk ook niet verkeerd.

Wie worden er verwacht om te rijden?

Heen:
Don, Noordhoek, Alkemade, Baalbergen, Bos, van der Drift en Steenkist

Terug:
Steenvoorden, Chin Chan Sen, Passchier (Daan), van Beelen, van Leeuwen en Westgeest

Lees nog even de informatie op de kamppagina's goed door zodat je precies weet wanneer en hoe laat je ouders verwacht worden om ons weer op te halen. We willen nog eens benadrukken dat het de bedoeling is dat ALLE  auto's en kinderen tegelijk vertrekken vanuit Kootwijk en dat iedereen ook nog even naar de kantine komt. Daar ruimen we gelijk alle spullen weer op en kan je al je bagage weer bij elkaar zoeken en mee naar huis nemen.

We verzoeken Frederick van Westerop, Anna Kloos, Bart Slats, Annemiek Alblas, Jeanine Oudshoorn, Thijs Gerritsen, Jan Passchier, Maurits van der Vos en Marlou Passchier donderdag 9 juni om 20.00 uur even bij de kantine te melden om nog wat dingen voor het kamp te bespreken.

Groetjes de kampleiding.
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info