Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Trainerscursus voor al onze jeugdtrainers!
 
12 February 2018 13:14 uur

Als onderdeel van het Trainers Beleid van Fluks, hebben alle trainers een trainers- cursus aangeboden gekregen. Twee weken geleden  zijn er 15 (!) enthousiaste trainers van onze jeugdteams van start gegaan met deze trainers- cursus, welke vanuit de KNKV wordt verzorgd.

 

Het doel hiervan is om de trainers handvatten te geven om een leerzame en leuke training op te zetten en zichzelf te ontwikkelen en verbeteren als trainer/ coach. In totaal bestaat deze cursus uit 4 avonden, met allen 6 weken tussenperiode. Naast het bijwonen van deze avonden en het lezen van een leerboek, zullen de cursisten ook een aantal opdrachten moeten uitvoeren, welke gefilmd moeten worden. Deze worden dan gedownload op hun eigen elektronische leeromgeving, zodat KNKV ze kan beoordelen voor het succesvol afronden van de cursus. Deze site is beveiligd en de geuploade filmpjes zullen hierna ook worden gewist. Ze zullen dan ook niet openbaar worden getoond.

 

Het filmen gaat weliswaar om de trainer, maar het is onvermijdelijk dat kinderen worden mee gefilmd. Van sommige kinderen weten we dat ze niet gefotografeerd of gefilmd mogen worden. Hier zal rekening mee worden gehouden.

 

Fluks is trots en blij dat deze enthousiate groep trainers hiermee van start is gegaan en wenst ze veel plezier en succes met de cursus!

 

Mochten ouders vragen hebben over bovenstaande kunnen zij contact opnemen met de JTC via de mail (jtc@ckvfluks.nl) of whats app.

 
Toegevoegd door: Quirina van Huis
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info