Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Nieuwjaarsboodschap van de voorzitter
 
23 December 2017 21:45 uur
Zo rond de kerstdagen, met de oliebollen in het verschiet, is het goed om even achterom te kijken. 2017 was voor Fluks een mooi jaar, met veel gezelligheid en positieve gebeurtenissen. Zo hebben we door bijdragen van onze sponsoren de jeugdteams en ons 1e team in het nieuw kunnen steken. We hebben veel nieuwe coaches en scheidsrechters, en zijn heel blij met de begeleiding die zij krijgen vanuit de club. Terugkerende hoogtepunten zijn de vele evenementen, zoals het beachkorfbaltoernooi, de pinkster- en zomerkampen, Fluks Super Saturday, en de gezellige team-uitjes. Er waait een frisse wind door het 1e team, mede door de enthousiaste nieuwe coach en team manager, en de A-jeugd die op de deur klopt. In de najaarscompetitie hebben we 3 teams als kampioen mogen huldigen (E1, de A1, en het 2e), en in de zaal was er de oefenwedstrijd tussen TOP en Fortuna. Tot slot zijn we heel erg blij met de nieuwe leden die we vooral in de F- en E-klasse hebben mogen verwelkomen.
Vooruitkijkend naar het nieuwe jaar, dan zien we daar weer de nodige “uitdagingen”. Zo blijft het ledenaantal een punt van aandacht, en zullen we samen aan de slag moeten om financieel gezond te blijven zonder de contributie (te hard) te laten stijgen. En er wordt hard gewerkt aan de nieuwe website, die er in 2018 toch echt gaat komen !
Vanaf deze plaats wens ik iedereen gezellige kerstdagen en fantastisch 2018. Ik hoop jullie allemaal te mogen begroeten op de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 6 januari (19:30) om samen te toosten op het nieuwe jaar.

Harco Peschier
Voorzitter Fluks Korfbal
 
Toegevoegd door: Harco Peschier
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info