Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Beperkte parkeergelegenheid
 
7 August 2017 17:16 uur
Deze week hebben we onderstaand bericht ontvangen van de gemeente Noordwijk met betrekking tot bouwaktiviteiten op het oude zwembad terrein:

Vanaf circa 28 augustus gaat de firma Gebr. Van Kessel Wegenbouw in opdracht van de gemeente Noordwijk starten met de werkzaamheden aan het nieuwe bouwplan Duineveld. Deze werkzaamheden bestaan o.a. uit het aanleggen van de nieuwe riolering en de bestrating. Door de werkzaamheden wordt het gehele terrein afgesloten door bouwhekken (dit is inclusief het parkeerterrein).

Dit betekent concreet een forse vermindering van het aantal parkeerplaatsen tegenover ons sportcomplex. We hebben hierover al een tijd geleden onze zorgen geuit naar de gemeente, en zijn ook in overleg met onze buren (handbal, hockey, en tennis) om gezamelijk een oplossing te vinden. Maar tot op heden is er die oplossing er nog niet.
Hou dus rekening met beperkte parkeermogelijkheden, en kom zoveel mogelijk met de fiets naar Fluks !

NB  parkeren in de berm (bovenaan het fietspad, naast de bushalte "aan de Fluks zijde") is niet toegestaan, ook niet voor een paar minuten !
 
Toegevoegd door: Harco Peschier
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info