Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Pinksterkamp... nog maar 2 nachtjes slapen!
 
31 May 2017 21:53 uur
Hallo allemaal!
 
Het is bijna zover, we vertrekken vrijdag naar Kootwijk voor een super leuk pinksterkamp! Ook dit jaar gaan we weer met een grote groep, 43 kinderen en 17 leiders! Op de Pinksterkampwebsite (www.ckvfluks.nl/tmp/pinksterkamp) vind je alle benodigde informatie zoals een paklijst, routebeschrijving en hieronder vind je het vervoerschema. Heb je (of je ouders) vragen? Kijk dan eerst op deze pagina's. Staat het antwoord er niet tussen, dan kan je bellen met Bram (06-29832262) of Victor (06-28172628). Gebruik bij het inpakken van je tas de checklist zodat je niets kan vergeten.
 
De weersvoorspellingen voor het weekend zien er wisselend uit, daarom willen we extra benadrukken dat alle kinderen voldoende kleding mee moeten krijgen. Denk vooral aan een extra paar sokken, een extra lange broek, een (waterdichte) jas of regen jas en stevige schoenen waarop een flink stuk gelopen kan worden. Mochten we een regenbui krijgen dan zijn we daar tenminste op voorbereid.
 
Gebruikt uw kind medicijnen die ook tijdens het kamp toegediend moeten worden, dan zijn we hier graag van op de hoogte. Wilt u de naam van het medicijn, de frequentie en wijze van toedienen op een papiertje aan de leiding overhandigen? Eventueel kunnen de medicijnen gekoeld bewaard worden in de koelkast. Tijdens het kamp gaan we zwemmen, kan uw kind niet zwemmen meld dit dan nadrukkelijk bij de leiding.
 
De volgende kinderen hebben aangegeven zelf een tentje mee te nemen:
Denise Gielen, Roxy van Zuijlen en Wies van Asten.
 
De ouders van volgende kinderen hebben zich opgegeven om te rijden:
Heen:
Demi van Duin, Susan Peschier, Wouter Westgeest, Boaz Mourits, Geke Alkemade, Maaike Peschier (in auto Victor), Maarten Chin-Chan-Sen, Sanne Heemskerk, Suzan de Roode, Liam van Haarlem, Jelmer van der Slot en Wies van Asten.
Jochem en Nienke Schoenmaker gaan op eigen gelegenheid.
 
Terug:
Daan Steenvoorden, Niels Barnhoorn, Wouter Westgeest, Maarten Chin-Chan-Sen, Neline Mourits, Sanne Heemskerk, Suzan de Roode, Cees Heemskerk (in auto Victor), Jonne Philippo, Jelmer van der Slot, Denise Gielen en Lisanne Hageraats
Jochem en Nienke Schoenmaker gaan op eigen gelegenheid.
 
Bij aankomst op de camping kan er op het parkeerterrein VOOR de slagboom geparkeerd worden, het laatste kleine stukje naar het kampterrein moet even gelopen worden. Mocht het parkeerterrein vol zijn dan kan er langs de toegangsweg in de berm geparkeerd worden. Gelieve NIET bij de receptie te vragen de slagboom te openen.
 
De koffie en thee staat klaar op het kampterrein voor de ouders!
 
We verwachten de chauffeurs voor de terugreis maandag om 12.00 uur op het kampterrein zodat we om 12.30 uur met de hele groep gelijktijdig richting Noordwijk kunnen rijden. We zouden het erg leuk vinden als iedereen naar de Fluks kantine rijdt zodat we daar afscheid kunnen nemen.
 
Tot vrijdag 18:00 uur op het parkeerterrein (waar het Bollenbad was)!
 
Namens de kampleiding,
 
 
Victor Verloop
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info