Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Van de Evenementen Commissie…
 
15 May 2017 11:42 uur
Met nog 2 competitieweekenden te gaan is de EC volop bezig met de organisatie van de grote seizoensafsluitende evenementen. Een update:
 
19 mei : sportieve activiteit voor de D, E, F en Kangoeroes
In navolging van dit succesvolle evenement gaan we ook dit jaar weer een uurtje springen bij Jumpin’  Noordwijk. In verband met beschikbaarheid van de locatie hebben we een weekje moeten verschuiven, vrijdag 19 mei om 18:00 uur zijn alle kinderen van de D, E, F en Kangoeroes van harte welkom bij Jumpin’  Noordwijk aan de van Berckelweg 34. Meld je vooraf even aan bij je trainer, kosten: € 2,50 PP.
 
2 juni : Pinksterkamp
Op 2 juni vertrekken we om 18:00 uur vanaf het parkeerterrein van het voormalig Bollenbad voor het Pinksterkamp in Kootwijk. De kampleiding heeft het programma al af en we kunnen alvast verklappen dat het ook dit jaar weer is gelukt om het hele weekend te vullen met bekende en een aantal nieuwe spellen.  Aanmelden kan tot 28 mei op de kampwebsite.
 
10 juni : Schutterstoernooi
Inmiddels een mooie traditie: aan het eind van de korfbalcompetitie sluiten we af met het schutterstoernooi en een gezellige barbecue. Evenals vorig jaar kan er weer gestreden worden om de titel schutterskoppel senioren en ouder- kind. Iedereen mag meedoen, vraag dus alvast je vrienden & familie zodat we weer een groot aantal deelnemers kunnen inschrijven. Aanmelden voor het schieten en de BBQ kan vanaf nu via de schutterstoernooi pagina.
 
24 juni : Beachkorfbal
Verenigingen uit het hele land weten ons beachkorfbaltoernooi weer goed te vinden, er wordt al actief ingeschreven. Natuurlijk mogen teams van Fluks ook niet ontbreken op het strand, wil je dus met je team meedoen, geef dit dan door aan je trainer. Je trainer kan je teamaanmelding aan Victor doorgeven zodat je geen inschrijfgeld hoeft te betalen.
 
Na het toernooi op het strand verkassen we naar de kantine waar we ook alle Fluksers uitnodigen voor een grote barbecue en het feest erna. Neem je vrienden mee en laat ze kennismaken met Fluks tijdens dit grote feest. Aanmelden voor de BBQ is noodzakelijk en kan op www.beachkorfbal.eu (direct betalen via iDeal).
 
7 juli : Zomerkamp
Als de laatste schooldag voor de zomervakantie afgelopen is begint het zomerkamp. Met de F, E, D, C en B teams maken we er weer een super leuk kampeerweekend van op het sportpark. Aanmelden kan vanaf medio juni op de website.
 
Voor je agenda:
19 mei 18:00 uur Jumpen D, E, F en Kangoeroes
2 – 5 juni 18:00 uur Pinksterkamp B t/m E
10 juni 14:30 uur Schutterstoernooi Iedereen
24 juni 10:30 uur Beachkorfbal Alle teams
  18:00 uur (+/-) Barbecue Iedereen
  20:30 uur Beachkorfbalfeest Iedereen
7 juli 19:00 uur Zomerkamp B t/m F

 
Heb je vragen? Mail ons of vraag het een van de EC leden.
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info