Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Fluks presenteert nieuwe wedstrijdkleding voor de jeugd
 
7 May 2017 20:20 uur
Tijdens de Fluks Super Saturday speelden bijna alle teams een thuiswedstrijd. Vlak voor de wedstrijd van het eerste team presenteerde de jeugd haar gloednieuwe wedstrijdkleding aan het in grote getale naar het sportpark gekomen publiek en sponsors. Door een investering van jeugd-hoofdsponsor Shoe Inn, de schoenmaker uit de Kerkstraat, kon Fluks alle jeugdleden van een nieuw wedstrijdshirt voorzien. Door bijdragen van de overige sponsors konden ook nieuwe sportbroekjes en rokjes worden aangeschaft, alles geheel in de nieuwe huisstijl van de club.

Om van de dag een echte Super Saturday te maken werd er na de wedstrijden door sponsors, leden en ouders genoten van een Chinees buffet waarna de dag werd afgesloten met de Fluks Quiz Night. Om de sponsors te bedanken voor hun bijdrage waren zij allen uitgenodigd om deze dag aanwezig te zijn en mee te maken waar Fluks voor staat, een goede mix van sportief korfbal en gezellige activiteiten.


Foto: W. Zwanenburg
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info