Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Lidmaatschap volgend seizoen
 
23 April 2017 19:45 uur
Beste Fluksers,

Vanwege de teamindelingen voor volgend seizoen die op tijd moeten worden doorgegeven bij de bond, willen wij als TC graag dat de eventuele afmeldingen dit jaar vóór 14 mei (in plaats van 31 mei) worden doorgegeven. Dit, omdat we bij een aantal leeftijdscategorieën krap in de spelers zitten, en een enkele afzegging gevolgen kan hebben voor het aantal teams dat we inschrijven.
Dus, mocht je volgend seizoen stoppen met korfballen (uiteraard liever niet!), of misschien een vriendje/vriendinnetje hebben die graag bij jou in het team zou willen korfballen, geef dit dan uiterlijk 14 mei door aan het secretariaat via secretariaat@ckvfluks.nl, zodat wij op tijd de indelingen kunnen versturen naar de bond.


PS  Vergeet ook niet om tussendoor wijzigingen in je persoonsgegevens door te geven! Ook het veranderen van een mailadres, of bijvoorbeeld je telefoonnummer willen wij graag weten.
 
Toegevoegd door: Lotte Kettenis
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info