Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Zaterdag 6 mei: Fluks Super Saturday
 
20 April 2017 9:05 uur
In het bericht van de Evenementen Commissie hebben we een maand geleden al een beetje laten doorschemeren dat we voor 6 mei plannen aan het maken waren voor een leuke dag met activiteiten. Inmiddels is het programma rond en nodigen we alle leden, oud-leden en andere geïnteresseerden graag uit om voor deze Super Saturday naar het sportpark te komen!

Wat is de bedoeling?

Wedstrijden:
Er zijn veel thuiswedstrijden waarbij het natuurlijk heel erg leuk is als er veel publiek aanwezig is. Vraag dus je ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, ooms, tantes, buren en iedereen die je nog meer kent om naar je wedstrijd te komen kijken zodat het de hele dag gezellig druk is langs de lijn. Een beetje regen hoeft geen excuus te zijn om niet te komen, indien nodig zetten we een grote partytent neer zodat iedereen droog naar de wedstrijden kan kijken.

Presentatie nieuwe wedstrijdkleding:
De bestelling liet wat langer op zich wachten dan we graag gewild hadden maar op 6 mei is het dan toch echt tijd om de nieuwe kleding uit te reiken. Alle jeugdleden worden om 14:30 uur in de kantine verwacht om de kleding in ontvangst te nemen waarna we om 15:15 uur de kleding aan de aanwezige supporters presenteren. Dit is ook het moment dat we alle sponsors die de nieuwe kleding mogelijk gemaakt hebben in het zonnetje zetten. Neem je sportschoenen mee zodat we een aantal mooie foto’s kunnen maken. Meer details krijg je via de trainers en team-apps.

Chinees Buffet:
Ga na de presentatie niet gelijk naar huis maar moedig het eerste aan tijdens de wedstrijd Fluks 1 – de Corvers 1. Na afloop van de wedstrijd ben je om 18:00 uur van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een lekker Chinees Buffet. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk en kan via deze pagina. Het buffet kost € 10,00 per persoon waarbij 1 drankje inbegrepen is.

Fluks Quiz Night:
Om de Super Saturday af te sluiten organiseren we de 2e Fluks Quiz Night van het seizoen. De Fluks Quiz Night begint om 19:30 uur en is een avondvullend toernooi waarin teams van maximaal vier personen onder het genot van een drankje vragen beantwoorden en tegen elkaar strijden voor de eerste plek en de bijbehorende hoofdprijs. Er zijn acht rondes, waaronder een afbeeldingenronde en een muziekronde. Wie weet het meest? Heb je een brede algemene kennis of ben jij iemand die allerlei nutteloze feiten onthoudt? Heb je veel kennis van muziek of weet jij altijd wie de hoofdrolspeler in een film is? Het is een quiz met allerlei soorten vragen. Iedereen weet dus wel iets. Er wordt gespeeld in teams van 4 personen. Er is plaats voor 23 teams meld je team dus snel aan via quiz@ckvfluks.nl!

Heb je vragen? Stel ze dan snel aan een van de EC leden, dit kan bijvoorbeeld via mail: ec@ckvfluks.nl.

Namens de Evenementen Commissie,

Victor Verloop
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info