Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Trainingspakken voor de jeugdteams
 
19 March 2017 12:21 uur
Misschien hebben jullie de trainingspakken gezien waarin de C1 sinds 2 weken aantreedt. Deze pakken zijn gekocht bij De Lange Sport, op initiatief van de ouders. Inmiddels hebben ook de B1 en B2 besloten deze pakken aan te schaffen, en wellicht hebben meer teams interesse.

Tijd om duidelijkheid te scheppen, dus hieronder de “spelregels”:
  1. Aanschaf is op kosten van de spelers, dit wordt niet betaald door Fluks. De reden hiervoor is dat Fluks mensen niet wil en kan verplichten hier geld voor uit te geven.
  2. Aanschaf is dan ook geen verplichting. Een ieder staat vrij hieraan mee te doen of niet.
  3. Mocht er zich een sponsor voor trainingspakken aandienen (hebben we nu niet, maar wie weet wat komt) dan zullen de leden zich voor de wedstrijd in de sponsorpakken moeten kleden
  4. Fluks neemt geen verantwoordelijkheid voor kwaliteit of eventuele problemen met de leverancier. Aanschaf gaat direct bij De Lange en is geheel buiten Fluks om.
  5. Prijsafspraak met De Lange: een pak (jas en broek) kost normaal gesproken 60 euro (inclusief bedrukken Fluks logo). Schaf je aan met het gehele team dan wordt de prijs 48 euro inclusief bedrukken.
  6. Als er bij een team interesse bestaat om pakken aan te schaffen, doe dan zelf een inventarisatie (wie doen mee ?) en neem zelf contact op met De Lange Sport (Molenstraat 16) om het verder te regelen.
We gaan er van uit dat dit voldoende duidelijkheid geeft. Mochten er nog vragen zijn, laat dat dan weten aan het bestuur of de TC.
Met dank aan Cees Heemskerk voor het maken met de afspraken met De Lange Sport !
 
Toegevoegd door: Harco Peschier
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info