Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Van de Evenementen Commissie…
 
15 March 2017 17:50 uur
De zaalcompetitie hebben we inmiddels achter ons gelaten en dat betekent dat de EC gaat beginnen met een eindsprint richting de zomervakantie. Net als ieder jaar de drukste periode voor deze commissie waarbij we dit jaar de uitdaging aan gaan om 4 grote evenementen in 5 ½ week te proppen. Pak je agenda er gelijk even bij want je wilt natuurlijk geen van deze feesten missen!

18 maart : Casino Night
De B , C en D teams worden uitgenodigd voor een avond vol gokjes, spellen en gezelligheid. Gepaste kleding wordt gewaardeerd!

6 mei : 2e Quiznight (en meer!)
Op 6 mei wordt de tweede quiznight van het seizoen georganiseerd. Wil je meedoen, stel dan een team van 4 personen samen (zorg voor variatie in leeftijd en interesses) bedenk een originele teamnaam en geef je op via het mailadres quiz@ckvfluks.nl. Op de avond zelf kun je je alleen nog inschrijven als de limiet van twintig teams nog niet gehaald is.

De quiz is natuurlijk leuk maar er zal meer gaan plaatsvinden op deze dag. Kom deze zaterdag naar de wedstrijden kijken en blijf daarna lekker hangen tot de quiz gaat beginnen, wij verzorgen het eten! Meer info volgt spoedig.

12 mei : activiteit voor de D, E, F en Kangoeroes
We houden nog even geheim wat we precies gaan doen, houd deze dag alvast rekening met een leuke activiteit tussen 17:00 en 18:00 uur.

2 juni : Pinksterkamp
Op 2 juni start de 5 ½ week bomvol grote evenementen met het Pinksterkamp. Ook dit jaar mogen de jeugdteams vanaf de E weer mee naar Kootwijk. Aanmelden kan binnenkort op de speciale kampwebsite.

10 juni : Schutterstoernooi
Inmiddels een mooie traditie: aan het eind van de korfbalcompetitie sluiten we af met het schutterstoernooi en een gezellige barbecue. Evenals vorig jaar kan er weer gestreden worden om de titel schutterskoppel senioren en ouder- kind. Iedereen mag meedoen, vraag dus alvast je vrienden & familie zodat we weer een groot aantal deelnemers kunnen inschrijven.

24 juni : Beachkorfbal
Het beachkorfbal is door de jaren heen zo’n groot evenement geworden dat we er een aparte commissie voor opgericht hebben die al in november begint met de voorbereidingen, zo ook dit jaar weer. Vergunningen zijn aangevraagd, de PR machine draait op volle toeren, de inschrijving is geopend en er is een compleet nieuwe website gemaakt. Kortom er is een basis gezet voor een mooi toernooi waarbij we hopen weer veel, heel veel, korfballers een mooie dag of weekend te kunnen bezorgen. Wil je ook meedoen met je team? Geef dit dan via je trainer door aan Victor.
Na het toernooi op het strand verhuizen we naar het clubhuis waar we een grote barbecue verzorgen die overgaat in een knalfeest in de kantine. Naast de korfballers van andere verenigingen zijn de Fluks-leden natuurlijk ook meer dan welkom, en kom niet alleen! Neem je vrienden mee en laat ze kennismaken met Fluks tijdens dit grote feest. www.beachkorfbal.eu

7 juli : Zomerkamp
Als de laatste schooldag voor de zomervakantie afgelopen is begint het zomerkamp. Met de F, E, D, C en B teams maken we er weer een super leuk kampeerweekend van op het sportpark.

Iedereen zal begrijpen dat we niet alles zelf kunnen doen. We zullen daarom weer een beroep doen op leden en ouders om een steentje bij te dragen. Tijdens de opschuddagen (1 en 15 april) zijn er diverse commissieleden actief om voldoende hulp bij elkaar te vragen, je hulp aanbieden mag natuurlijk ook. Hiervoor kan je het gemakkelijkst even een mailtje sturen (ec@ckvfluks.nl) maar een EC lid aanspreken kan ook. Je vragen over de evenementen kan je hier ook kwijt. Tot snel!

Namens de Evenementen Commissie,

Victor Verloop
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info