Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Van de voorzitter...
 
22 February 2017 19:37 uur
Hoewel het al weer een tijdje geleden dat jullie voorzitter een stukje op de site geplaatst heeft, is er toch van alles gaande. Een korte update van de belangrijkste ontwikkelingen:

We zijn druk met de aanschaf van nieuwe shirts en broeken / rokjes voor alle jeugdteams. Binnenkort plannen we een “pas-moment” voor de teams, zodat we voor alle jeugdleden weten welke maat kleding we moeten aanschaffen, en daarna zullen we snel bestellen. Hopelijk komt alles op tijd binnen en kunnen we het buitenseizoen in het nieuw beginnen. De nieuwe kleding wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van een aantal sponsoren, waaronder hoofdsponsor Shoe Inn, waarvoor onze hartelijke dank.

De afgelopen weken is onze onderhoudscommissie hard aan het werk geweest met het plaatsen van 50 zonnepanelen op het dak van het clubhuis en de kleedkamers. Een hele klus, en allemaal door Fluks vrijwilligers uitgevoerd ! De verwachte jaaropbrengst is ruim 11.000 kWh, en hiermee kunnen we het gezamelijke energieverbruik van Fluks en MSV bijna volledig afdekken. Goed voor Fluks en goed voor het milieu !

De lancering van de nieuwe website heeft helaas vertraging opgelopen. We hebben nu het bedrijf 2nd Chapter gevraagd een nieuwe site voor ons te ontwerpen. De planning is dat dit klaar is bij het begin van het nieuwe seizoen. Uiteraard zal ons nieuwe logo op de nieuwe site prominent naar voren komen, en zal de “look & feel” geheel aan deze tijd aangepast zijn zodat we weer jaren vooruit kunnen.

De JTC (Jeugd Technische Commissie) is druk bezig met de voorbereidingen voor de voorjaarscompetities. We hebben inmiddels de poule-indeling van de bond ontvangen en denken dat elk team op een goed niveau is ingedeeld. We verwachten dan ook spannende wedstrijden, en hopen aan het einde van het seizoen een paar kampioenen te kunnen huldigen.
Het wedstrijdprogramma zal binnenkort bekend zijn en zal dan uiteraard op de site verschijnen.

Dus...  genoeg om naar uit te kijken.  We houden jullie op de hoogte !
 
Toegevoegd door: Harco Peschier
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info