Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Fluks Sports Fun 2017 - HULP GEVRAAGD
 
1 February 2017 17:10 uur
Beste Fluksers,


Zaterdag 8 april is het weer tijd voor Fluks Sport Fun! Wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen om er dit jaar weer een mooi en gezellig toernooi van te maken voor alle Noordwijkse scholen.

Tijdens deze dag hebben we alle Fluksers hard nodig. Zo zoeken we coaches voor alle deelnemende teams, scheidsrechters die een wedstrijdje willen fluiten en mensen voor achter de bar. Het toernooi zal om 10 uur beginnen en is rond 14 uur weer afgelopen. De definitieve eindtijd ligt is afhankelijk van het aantal deelnemende teams.

Dit jaar zorgen we ook voor een leuke training voor de Kangoeroes. Deze vindt plaats tussen 10.00 en 11.00. Kortom, ook jullie jongere zusjes, broertjes, dochters, zoons, neefjes en nichtjes zijn van harte welkom!

Lukt het je niet om op 8 april te helpen? Op vrijdag 31 maart hebben we een inlooptraining van 16.00 – 17.00. Ook hier kunnen we wat hulp gebruiken.
We proberen iedereen persoonlijk te vragen, maar  mochten we je net mislopen kun je ook altijd via quirina66@gmail.com laten weten wat je wilt doen!

We rekenen op jullie!

Groeten,
De Fluks Sport Fun organisatie (John, Julia, Francoise, Nelie & Quirina)
 
Toegevoegd door: Quirina van Huis
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info