Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
FLUKS Korfbal gaat voor groen! Stem op onze vereniging!
 
19 January 2017 12:04 uur

dat sporten gezond is weten we allemaal. Fluks Korfbal wil ook iets bijdragen aan een gezonder klimaat. Daarom hebben we het plan opgevat om zelf stroom op te gaan wekken met zonnepanelen, en zo het stroomverbruik van veldverlichting, kantine en kleedkamers te compenseren en uiteindelijk een 0 op de elektriciteitsmeter te krijgen. Uiteindelijk blijft korfballen bij Fluks dan ook voordelig voor jou!

Voor de benodigde installatie hebben we een subsidie aangevraagd bij het Luchterduinenfonds van Eneco. De aanvraag is goedgekeurd en vanaf vandaag kan er gestemd worden. We roepen dan ook iedereen op die FLUKS én het klimaat een warm hart toedraagt te stemmen via:

https://www.eneco.nl/over-ons/luchterduinenfonds-2017/korfbalvereniging-fluks-gaat-voor-zelf-opgewekte-stroom/?project=28d026cc616e415eaf71c92ff5337103

Breng je stem uit met jouw (meerdere?) e-mailadressen, ontvang de bevestigings-e-mail en BEVESTIG deze!! (Het e-mail adres zal niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden, alleen voor de activatie van je stem)

Deze actie loopt ook via een bericht op de Facebook-pagina van Fluks. Het zou fijn zijn als je het bericht op Facebook of deze mail deelt met al je familie/buren/vrienden en ze vraagt te stemmen op Fluks!

 

 
Toegevoegd door: Peter Kettenis
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info