Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Fluks in ‘t groen
 
11 January 2017 10:14 uur

Al enkele jaren zijn wij bezig om van Fluks een “groene” vereniging te maken en willen met zonnepanelen zelf in onze elektriciteitsbehoefte voorzien. Daarmee is een flinke kostenbesparing te verwezenlijken.

Onlangs is dit initiatief in een stroomversnelling geraakt, doordat dit project door de jury van het Luchterduinenfonds van Eneco genomineerd is voor een bijdrage uit dit fonds. Wij weten nog niet wie onze concurrenten zijn, maar de meeste stemmen gelden!!!!!!!.

DE SUBSIDIE KRIJGEN WIJ NIET ZOMAAR, DAAR MOET WAT VOOR GEDAAN WORDEN!!!!!!

Nu we door de eerste ronde heen zijn, komt het aan op de stemronde, daar hebben we ieders hulp hard voor nodig. Des te meer stemmen des te groter de kans dat we een aanzienlijk deel van de aanschaf gesubsidieerd krijgen en daarmee dus geld vrijmaken voor andere dingen voor de vereniging.

Vanaf 19 januari tot 8 februari 2017 kan er gestemd worden en krijgt ieder per e-mail bericht. Benader dan familie, vrienden, kennissen, buren of wie dan ook en laat ze op ons project stemmen. Gebruik je netwerk om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen voor dit doel.

Informatie over het fonds: www.enecoluchterduinenfonds.nl

Peter Kettenis

penningmeester ckv Fluks

 
Toegevoegd door: Peter Kettenis
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info