Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Van de voorzitter...
 
27 December 2016 18:50 uur
Aan het eind van het oude, en op de drempel van het nieuwe jaar is het een mooi moment om achterom en vooruit te kijken.

2016 heeft Fluks veel gebracht waar we in 2017 verder op kunnen bouwen. Zo zijn er veel nieuwe vrijwilligers aktief, waardoor we nieuwe gezichten zien in het bestuur en technische commissie, achter de bar en bij de evenementen commissie. Er is een geheel nieuwe communicatie commissie en via de sponsor commissie heeft zich een aantal sponsoren gemeld. We zien nieuwe mensen (en teruggekeerde oudgedienden) bij de begeleiding van (vooral) onze jongste leden. Een (bijna helemaal) nieuw Fluks 1, dat zoals verwacht een moeilijk jaar heeft, maar waar elke week meer lichtpuntjes te zien zijn en waar we op termijn vertrouwen in hebben. Op donderdagavond traint een groeiend aantal recreanten mee met Fluks 2 / 3. We zijn in gesprek met onze “buren” MSV Handbal en Bootcamp Noordwijk om te zien waar we elkaar kunnen helpen. Onze accommodatie aan de Nieuwe Zeeweg ligt er prima bij met de nieuw gebouwde berging. En als kers op de taart bracht 2016 een mooi nieuw logo, en ligt er een nieuwe website in het verschiet (enigzins vertraagd maar het gaat er in 2017 echt van komen !).

Kortom: we kijken zeer tevreden terug, en vol verwachting vooruit. Er gebeurt ongelofelijk veel leuks bij Fluks, en ik nodig iedereen van harte uit mee te doen, maar ook om zelf ideeën aan te dragen. Wij zijn met z’n allen wat Fluks zo’n keune vereniging maakt waar het vooral heel gezellig is.
Rest mij nog alle vrijwilligers te bedanken voor een mooi 2016, en iedereen een fantastisch 2017 te wensen.  Happy New Year !
 
Toegevoegd door: Harco Peschier
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info