Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Fluks Beachkorfbal genomineerd voor Vrijwilligersprijs 2016, maar niet in de prijzen
 
14 December 2016 10:36 uur
De organisatie van het Fluks beachkorfbaltoernooi 2016 was genomineerd voor de Vrijwilligersprijs die vanuit gemeente Noordwijk jaarlijks uitgereikt wordt. Op 13 december werden de winnaars bekend gemaakt.  Helaas zat Fluks daar niet bij. Onze felicitaties gaan uit naar de organisaties die wel in de prijzen vielen, waaronder de Noordwijkse Reddingsbrigade die de hoofdprijs in ontvangst mocht nemen.
Voor ons dus geen prijs, maar de waardering vanuit Fluks voor de mensen die ons jaarlijkse beachkorfbaltoernooi mogelijk maken is er niet minder om. En die waardering komt ook van buiten onze dorpsgrenzen, gelet op het aantal verenigingen dat zich al gemeld heeft met de vraag wanneer het toernooi in 2017 gehouden wordt.  Dat zal zijn op 24 juni (omcirkel deze datum alvast in je agenda!)
De voorbereidingen zijn al van start gegaan. In het voorjaar zullen jullie benaderd worden om een handje te helpen, en we rekenen op jullie hulp om het toernooi opnieuw een groot succes te maken.
 
Toegevoegd door: Harco Peschier
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info