Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Heel Fluks Bakt
 
21 November 2016 20:22 uur
Op 11 november hebben de C1 en de D1 taarten gemaakt bij ‘’Heel Fluks Bakt’’. Net als bij Heel Holland Bakt werden ze beoordeeld op verschillende categorieën zoals presentatie en smaak. Ook werden ze beoordeeld op hun samenwerking. De groepjes kregen allemaal een cake en een aantal cup cakes die ze zo mooi mogelijk moesten maken met de ingrediënten en versiersels. Elk groepje had andere ingrediënten. Ze wisten vooraf niet welke ingrediënten ze kregen, deze waren verborgen onder een theedoek. Ook hebben alle groepjes zelf hun slagroom moeten kloppen.

Er waren heel veel mooie creaties en alle bakkers hebben erg hun best gedaan om de mooiste taart te maken, maar er kon maar 1 groepje de beste zijn. Na de beoordeling op samenwerking, smaak en presentatie heeft de jury gekozen voor de taart van Diddy en Liam uit de C1. Na afloop mochten alle bakkers hun taarten lekker opeten of mee naar huis nemen. Het was een gezellige en geslaagde avond met veel lekkers!
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info