Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Bingo met je opa of oma!
 
25 October 2016 20:46 uur
Vrijdag 14 oktober was het eindelijk zo ver. Bingo met je opa of oma! De kinderen van de Kangoeroe Klup, de E en de F kwamen rond kwart over zes allemaal binnen gedruppeld samen met een opa of oma. Wat een gezelligheid!

Om half zeven gingen we dan eindelijk echt van start. Iedereen was gelijk in opperste concentratie, want iedereen wilde natuurlijk winnen. Na ronde één waren er drie koppels die tegelijk bingo hadden, namelijk Tijs, Amy, Romy en hun opa of oma natuurlijk. Hoe moesten we dit nou oplossen? Gelukkig had spelleider Vincent hier een oplossing voor. De opa’s of oma’s moesten op een groot vel papier een plaatje tekenen, waarna de kinderen moesten raden wat het was. Er was maar één koppel die dit het snelste had gedaan, namelijk Tijs en zijn opa die een prachtige olifant had getekend! Na ronde één gingen we snel verder met ronde twee. Wat een geluk had Amy, bij ronde twee had zij weer als eerste bingo! Gelukkig was ze nu met oma wel de enige, en hoefden zij niet nog een finale ronde te doen! Voor de afwisseling besloot spelleider Vincent dat het tijd was voor een ander spelletje. Namelijk galgje! Er stonden streepjes op het bord, en de letters zouden samen een kinderliedje vormen. De gelukkige winnaars van dit spelletje waren Evi en haar oma!

De tijd vloog voorbij en het is alweer tijd voor de laatste ronde bingo. Wie o wie zal deze laatste ronde winnen? Deze laatste ronde had twee gelukkige winnende koppels! Eva en haar oma en Amy samen met oma. Natuurlijk konden tussendoor een aantal valse bingo’s niet ontbreken. Vincent heeft hard zijn best gedaan om valse bingo’s uit te lokken. En dat lukte! Romy en Eva hebben samen met hun oma’s een prachtig liedje gezongen!

Aan het einde van de avond kon een lekker advocaatje (gele vla met slagroom) natuurlijk niet ontbreken. De kids, opa’s en oma’s en de Evenementen Commissie hebben genoten van de avond. Iedereen bedankt voor het komen! 
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info