Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Van het bestuur [oktober 2016]
 
17 October 2016 13:46 uur
Beste Fluks leden en andere geinteresseerden,

Vanaf nu zal het bestuur maandelijks een overzicht geven van de belangrijkste zaken die binnen onze vereninging spelen.  Bij deze de “nieuwsbrief” van oktober.

Nieuw Fluks logo
Onze communicatie commissie heeft diverse ontwerpen voor een nieuw Fluks logo gemaakt.  Tijdens de jaarvergadering heeft iedereen de kans gehad hier zijn of haar mening over te geven, en daar werd driftig gebruik van gemaakt!
Uiteindelijk is de keuze gevallen op onderstaande logo als hoofdlogo:

 
Op onze shirts zal het volgende logo gebruikt gaan worden:


De communicatie commissie gaat nu hard aan de slag om onze huisstijl aan te passen, en ook de nieuwe website kan nu verder afgemaakt worden.
Iedereen bedankt voor het meedenken, met deze opgefriste logo’s kunnen we weer jaren vooruit !
 
Nieuwe shirts
De sponsorcommissie laat ons weten dat zich een sponsor gemeld heeft voor shirts voor een aantal teams. Daarnaast wordt hard gewerkt aan het aantrekken van meer sponsoren (groot en klein, ze zijn allemaal welkom!). Het streven is om dit jaar al onze teams van nieuwe shirts te voorzien. We hopen bij aanvang van de voorjaarscompetities alle jeugdteams in het nieuw te kunnen steken, en verwachten al tijdens het zaalseizoen de eerste teams in nieuwe shirts (met ons mooie nieuwe logo!) in aktie te kunnen zien.
 
Kampioenen
We hebben onze eerste kampioenen van dit jaar mogen begroeten. Zowel de D1 als de B2 wisten hun competitie als kampioen af te sluiten. Geweldige prestatie, spelers en begeleiders van harte gefeliciteerd !
 
VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)
Het is belangrijk dat binnen onze vereniging iedereen in een veilige omgeving kan sporten.  Daarbij hoort het nemen van maatregelen die Seksuele Intimidatie kunnen voorkomen. De VOG is één van de mogelijke maatregelen. Het verplicht stellen van een VOG geeft meer zekerheid over het verleden van bijvoorbeeld (nieuwe) trainers, leiders of verzorgers. En het vermindert de kans dat personen, die eerder in de fout zijn gegaan met kinderen, een functie bij de vereniging kunnen uitoefenen.
De komende periode zullen we vanuit het bestuur, in samenspraak met onze vertrouwenspersonen Jitske Stafleu en Ellen Heemskerk, bij de gemeente een aanvraag voor een VOG opstarten voor iedereen die binnen onze vereniging betrokken is bij begeleiding van de jeugd. Betrokkenen zullen vooraf benaderd worden met een uitleg over wat een VOG inhoudt, en hoe het aanvraagproces in zijn werk gaat.
 
Rubbergranulaat
De laatste weken is er veel ophef over kunstgrasvelden waarop rubbergranulaat gebruikt wordt, en de effecten daarvan op de gezondheid van sporters. Dit betreft vooral voetbalvelden. Onze kunstgrasvelden worden met zand ingestrooid, en ook onze tegenstanders maken vrijwel zonder uitzondering gebruik van zand in plaats van rubberkorrels. Dus wij hoeven ons geen zorgen te maken over de gezondheid van onze spelers.
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info