Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Geld verdienen voor onze club!
 
9 October 2016 23:26 uur
Beste Fluksers,

Om als vereniging wat extra inkomsten te genereren en gezamenlijk met alle leden te sparen voor clubdoelen, zijn we een samenwerking gestart met So! Sport. Door deze samenwerking kan iedereen die Fluks een warm hart toedraagt om eenvoudige wijze zorgen voor wat extra inkomsten.

Hoe werkt dit voor jullie?
Als je de SO! Sport App installeert, krijg je steeds als je op een sportlocatie komt - die is aangesloten bij SO! Sport - een bericht. Nee, wees niet bang geen honderden. Slechts 1 bericht per 24 uur.  Kies je ervoor om dat bericht te bekijken, dan begint de teller op de club te lopen. En deel je deze boodschap met je online vrienden en klikken zij ook op de advertentie, dan valt de beloning nog hoger uit.

Makkelijk verdiend toch?
SO! Sport werkt samen met Nederlandse gemeenten om SO! Sport op elke sportlocatie mogelijk te maken en de sport in heel Nederland te stimuleren. Heb je vragen over dit initiatief? Kijk dan op www.so-sport.nl.

Een korte video die in 45 seconden uitlegt hoe het werkt:
https://youtu.be/uweSPHp-VWA

Eerste clubdoel: nieuwe picknicktafels!

Dus download allemaal even de app op je telefoon (en vertel je familie en vrienden om hetzelfde te doen), selecteer Fluks en sparen maar!


 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info