Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Kennismaking nieuwe JTC
 
11 August 2016 17:20 uur
Beste ouders van jeugdleden,
 
De jeugd technische commissie bestaat vanaf dit seizoen uit drie leden.
Wij stellen ons via deze weg graag aan u voor.
 
John van der Niet; ik ben 43 jaar oud. Ik heb van mijn 7e tot 21e jaar gekorfbalt. Sinds mijn oudste dochter Romy bij de Kangoeroes (en nu in de E1) is begonnen ben ik weer op het veld te vinden. Mijn jongste dochter Noa is op dit moment de enige speelster in de F, we zoeken nog jongens en meisje van 6-7 jaar.
Ik vind Fluks een mooie vereniging, waar veel te doen is voor de jeugd. Mijn eigen korfbalcarriere heb ik ook weer opgepakt en sinds vorig jaar in de zaal ben ik begonnen in het 3e. Ik ben regelmatig op het veld te vinden, dus kom gerust als je vragen en/of opmerkingen hebt.          
 
Marijke de Roode; ik ben 41 jaar oud. Vroeger heb ik een aantal jaren bij Fluks gespeelt. Mijn oudste dochter speelt al 9 jaar bij Fluks. Daarnaast heb ik nog twee kinderen, waarvan de jongste Thijs nu in de E3 speelt. Fluks is een gezellige vereniging, waar iederen welkom is. Je kan me altijd aanspreken als ik op het veld ben of mailen.
 
Julia Prook; ik ben 33 jaar oud en vanaf mijn 5e levensjaar lid van Fluks. Op dit moment speel ik in het 2e en mijn dochter Eva bij de Kangoeroes. Een aantal jaar geleden heb ik binnen Fluks bij de TC enkele taken uitgevoerd voor de lagere senioren teams. Fluks is een prachtige vereniging, waar een heleboel kan.
 
De JTC hoort graag van ouders wat er speelt binnen de jeugd. 
Je kan ons ook bereiken via: tc@ckvfluks.nl
 
Met vriendelijke groet, John, Marijke en Julia
 
Toegevoegd door: Koos Passchier
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info