Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Beachkorfbal
 
22 June 2016 20:29 uur
Zaterdag is het zo ver, de afsluiting van het korfbalseizoen is dan een feit. De inschrijving voor het Fluks Beachkorfbal 2016 is inmiddels gesloten en de voorbereidingen zijn in volle gang. Met een deelnemersveld van 91 teams mogen we ons ook dit jaar weer de organisator van het grootste breedtesport Beachkorfbaltoernooi ter wereld noemen!

In bericht brengen we je op de hoogte van de belangrijkste zaken rond het toernooi, de barbecue en het feest.

Het toernooi vangt om 10:30 uur aan, wij verzoeken één persoon per team (de coach of aanvoerder) zich om 10:00 uur te melden bij de toernooileiding in de witte tent op het Noordwijkse strand. Bij het melden krijgen jullie een envelop mee met daarin het onderstaande. De teams zijn zelf verantwoordelijk voor het regelen van de wedstrijdshirts en het verdelen van de te fluiten wedstrijdjes.

-              Programma boekje
-              Fluitje
-              Overzicht met te fluiten wedstrijden
-              Evt. bestelde barbecue kaarten
-              Evt. bestelde overnachtingkaarten

Het toernooi wordt gehouden bij beachclub “De Koele Costa” aan de rechter zijde onderaan afrit 21. Een complete routebeschrijving staat op www.beachkorfbal.eu (maar jullie weten natuurlijk allemaal allang waar de gezelligste strandtent van Noordwijk staat). Het wedstrijdprogramma zal bij het lezen van deze mail ook gepubliceerd zijn op de website. Mocht het weer dermate slecht zijn dat spelen niet verantwoord is, dan wordt op de website zo spoedig mogelijk aangegeven dat het toernooi niet doorgaat, maar voor alsnog houden we goede hoop op een mooie dag!

Behalve zand liggen er schelpen op het strand die soms erg scherp zijn. We adviseren iedereen dan ook een paar oude sokken te dragen tijdens het spelen van de wedstrijden.

Na het toernooi verhuizen we naar het sportpark aan de Nieuwe Zeeweg waar vanaf 18:00 uur een barbecue voor zo’n 250 personen staat te wachten. Ben je een volleerd stokjes draaier? Meld je dan ter plekke even bij Nelie van Dam, we kunnen nog enkele doorgewinterde barbecueërs gebruiken om te helpen.

Als iedereen uitgegeten is zal de DJ tot 2:00 uur zijn kunsten vertonen in de kantine, alle leden en vrienden zijn natuurlijk van harte uitgenodigd voor dit gezellige feest.

Graag tot zaterdag!
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info