Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Van de Evenementen Commissie
 
7 April 2016 22:20 uur
Afgelopen zaterdag is de voorjaarscompetitie weer begonnen, voor de Evenementen Commissie ieder jaar weer een begin van een paar drukke maar heel erg leuke maanden. We willen je graag informeren over wat er de komende maanden allemaal voor leuks te doen is bij onze club.

9 april (komende zaterdag)
De dag zal weer vroeg beginnen met de 2e helft van de Fluks Voorjaars Opschuddagen. De commissies binnen Fluks proberen in gesprek met jullie de openstaande vacatures te vervullen zodat we er samen voor kunnen zorgen dat sporten bij Fluks nog beter georganiseerd en nog leuker wordt. Kom vanaf 10:00 uur even langs en praat met ons over de vacatures, gelijk JA zeggen zou heel mooi zijn, eerst over een taak nadenken mag natuurlijk ook! De vacatures kan je alvast bekijken op de vacaturepagina.

Na afloop van de wedstrijd Fluks 1 - Sperwers 1 (aanvang 15:30 uur) zal de EC de kantine ombouwen zodat we je vanaf 20:00 uur kunnen verwelkomen voor de Fluks QuizNight. Er zijn nog plekjes voor teams beschikbaar, meld je team dus snel aan!

15 april
Om 17:45 uur verzamelen de spelers van de B, C en D teams zich aan de van Berkelweg 34 (bij Beuk Touringcars) om een uurtje helemaal los te gaan op de trampolines van Jumpin Noordwijk. Eigen bijdrage € 2,50 PP.

16 april
Om de Noordwijkse basisschool-scholieren te laten meemaken wat korfbal nu eigenlijk is en om hen kennis te laten maken met Fluks is er op 16 april weer Fluks Sportfun. Het toernooi zal om 10 uur beginnen en is rond 2 uur weer afgelopen.

23 april
Tijdens de najaarscompetitie hebben we helaas niet zo veel activiteiten kunnen organiseren vanwege de verbouwing van de kantine. Nu dat achter de rug is willen we dat natuurlijk goedmaken. Op 23 april kan je in de kantine terecht voor de Mexicaanse eetavond! Alle leden, ouders en vrienden zijn van harte welkom! Vul, om je aan te melden, het formulier in op de website in:.

29 april
Na de B, C en D gaan vandaag de E, F en Kangoeroes een uurtje springen op de trampolines van Jumpin Noordwijk. Ook vandaag verzamelen we om 17:45 uur aan de van Berkelweg 34. Eigen bijdrage € 2,50 PP.

13 t/m 16 mei
Dat het Pinksterkamp een van de leukste evenementen voor de jeugd is blijkt ook dit jaar weer, de aanmeldingen stromen binnen! Iedereen van de E t/m de A mag mee, meld je aan op de speciale Pinksterkamp website.

4 juni
Het einde van het seizoen komt nu snel in zicht. Op 4 juni sluiten we de competities af met een gezellig schutterstoernooi en aansluitend een barbecue. Reserveer deze dag alvast in je agenda, meer info volgt op de website.

25 juni
Al jaren een begrip in korfballend Nederland is het Fluks Beachkorfbaltoernooi en ook in 2016 organiseren we natuurlijk deze mooie dag weer! Het toernooi vangt aan om 10:30 uur en is om ongeveer 16:30 uur afgelopen. Wil je met je team meedoen? Geef je dan op bij Victor (eventueel via je trainer). Na het toernooi op het strand verhuizen we naar de kantine voor een grote barbecue met daarna weer een knalfeest in de kantine. Alle Fluks-leden en hun familie en vrienden zijn meer dan welkom tijdens de BBQ en het feest. Aanmelden voor de BBQ kan individueel op www.beachkorfbal.eu, het feest is gratis toegankelijk.

8 juli
Als de basisschoolvakantie begint is het tijd voor echt het allerlaatste evenement van het seizoen: het zomerkamp! Ook dit jaar gaan we weer met de F t/m B teams een super leuk weekend tegemoet op het korfbalveld. Meer info vindt je binnenkort op de website.

Ik wilde het graag kort houden maar dat is met zo veel leuke evenementen helaas niet helemaal gelukt. Heb je vragen over een van de evenementen? Stuur gerust een mailtje of spreek een van de EC leden even aan.

Tot snel!

Gr. de Evenementen Commissie
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info