Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Het digitaal wedstrijdformulier
 
18 January 2016 21:21 uur
We nemen afscheid van het papieren wedstrijdformulier. Geen pen meer nodig na de wedstrijd en snel alle nummer en namen opschrijven. Binnenkort is het voor alle teams (en dus ook scheidsrechters) verplicht om het digitale wedstrijdformulier te gebruiken. Dit werkt via een app op je smartphone. Bij elk team is het nodig dat de leider of speler deze app installeert. Het is handig als meer mensen binnen het team dit doen. De app is ook makkelijk om al je wedstrijden te zien en bijvoorbeeld automatisch in je (digitale) agenda te zetten.
Het is de eerste keer wel even zoeken hoe alles werkt. Na installatie en koppeling aan de vereniging vul je na elke wedstrijd de opstelling in. Nadat (door de thuisploeg) de scheidsrechter ook is ingevuld kun je het digitale formulier naar de scheidsrechter sturen. Klik hier voor een beknopte handleiding. Heb je nog vragen dan kun mij (Paul 0610391617) bellen.
 
Toegevoegd door: Paul Witteman
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info