Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Vanuit het bestuur......
 
15 January 2016 21:52 uur
2016…..hoe zal het Fluks vergaan dit jaar? 

Het bestuur is optimistisch en gemotiveerd om te zorgen dat het goed gaat met Fluks. Zoals jullie wel gemerkt hebben, zijn er een aantal acties uitgezet om leden te werven voor Fluks. En dan op korte termijn met name dames voor de selectie.

Er is een mailing naar alle Fluks leden gegaan, er is een kerstkaart naar leden, ouders  en oud leden gegaan, er is een bericht/oproep geplaatst in de lokale kranten en last but not least is er een intensieve campagne op Facebook gevoerd.  

De FB actie heeft goed resultaat gegeven….6 nieuwe dames op de eerst inlooptraining vorige week donderdag.  Na de training was het gezellig druk in het sportcafe met een drankje en hapje aangeboden door het bestuur.

De stukjes en oproepen in de lokale kranten gaan uitgebreid worden met een ondersteunende advertentie. We willen de aandacht vestigen op Fluks als een leuke sportieve club in Noordwijk met een hele mooie sportcomplex. 

De jeugd heeft de toekomst……om te beginnen zal de TC aandacht hebben voor de A1. We willen graag de A1 in zijn geheel behouden voor de senioren competitie maar dan moeten we wel iets te bieden hebben. We horen graag van het team wat Fluks daarvoor moet doen. Wel zal er minimaal 1 dame en liefst 2 dames geworven worden voor dit team. De TC zal de A1  ook betrekken bij het werven.

De TC is op bezoek geweest bij 2 andere verenigingen om te praten over een evt samenwerking betreffend dames voor de selectie. Er is begrijp en men vindt het jammer dat Fluks in een moeilijke periode zit maar vooralsnog worden er nog geen concrete afspraken gemaakt.

We gaan verder……op 2 februari zal het bestuur een avond beleggen met de PR commissie om verder acties uit te zetten en in bredere zin  bespreken wat Fluks nodig heeft  bv PR, sponsoring, vrijwilligers enz. 

We willen graag alle Fluks leden en ouders betrekken bij de vereniging. We horen graag wat jullie ideeën zijn!  

Dat het Fluks goed mag gaan in 2016!


Wordt vervolgd.........Betty Frans
 
Toegevoegd door: Betty Frans
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info