Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Nieuws van de onderhoudscommissie
 
11 January 2016 22:04 uur
Nu er ruim 3 maanden verstreken zijn sinds het laatste bericht van de onderhoudscommissie is het tijd voor een update.

Garage
Na een lang en soms frustrerend vergunning traject hebben we uiteindelijk vlak voor kerst de bouwvergunning voor de nieuwe materiaalberging bij de kantine ontvangen. Omdat het weer helemaal nog niet zo slecht is willen we zo snel mogelijk het dak aanbrengen. Komende zaterdag (16 januari) gaan we vanaf 9:00 uur aan de slag. De dakbalken zijn groot en zwaar, we kunnen dus nog wel wat hulp gebruiken. Ben je handig en in de gelegenheid? Kom dan zaterdag om 9:00 uur naar de kantine, je hulp wordt zeer gewaardeerd!

Materiaalberging sporthal
Iedereen die in de zaal heeft getraind zal weten dat de materialen in de berging niet bepaald netjes opgeborgen kunnen worden. Er heeft hierover overleg plaatsgevonden met de gemeente en er is inmiddels een offerte aangevraagd voor een materiaalstelling gelijk aan die in de berging op het veld. Tot die geleverd is verzoeken we iedereen extra voorzichtig te zijn en op te letten dat kinderen niet in de berging komen.

Uitbouw
Als je de afgelopen weken bij de kantine geweest bent of er langs gefietst bent dan heb je vast al gezien dat de uitbouw van de kantine voor MSV handbal klaar is, aan de buitenkant dan tenminste. De aannemer heeft zijn werkzaamheden afgerond en het aangebouwde deel overgedragen aan MSV.

MSV is druk doende met de voorbereidingen voor de afbouwwerkzaamheden die zij zelf oppakken. Op zondag 3 april zal MSV hun eigen deel van het clubgebouw feestelijk openen. Ook alle leden van Fluks zijn hierbij van harte welkom.
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info