Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Vanuit het bestuur......
 
4 December 2015 23:06 uur
Vanuit het bestuur…….
Afgelopen dinsdag, in de laatste bestuursvergadering van 2015, zijn een aantal zaken besproken.
  • Er is overleg geweest met het bestuur van MSV over de samenwerking tussen MSV en FLUKS. Hierin zijn een aantal afspraken gemaakt en werd ook weer duidelijk dat beide verenigingen elkaar zeer welwillend zijn. De aanbouw werkzaamheden vorderen goed en zo ook de nieuwe berging voor Fluks olv Victor.
  • We zijn bezig, in overleg met de  Stichting van het sportpark, offertes door te nemen voor de aanschaf van zonnepanelen.  Met zonnepanelen kunnen de energiekosten met een paar jaar behoorlijk teruggedrongen worden.
  •  Regelmatig worden de waterleidingen van de douches onderzocht op legionella. Kortgeleden zijn die aangetroffen maar niet ziekmakend. Maar om te voorkomen dat het wel ziekmakend legionella worden moeten de douches regelmatig gespoeld worden. Hier  gaat de gemeente op korte termijn voor zorgen.
  • Vanuit de TC werd aangegeven dat Fluks 1 graag een gesprek wil met het bestuur. Ze willen duidelijk maken dat het zo niet verder kan……alleen verloren wedstrijden motiveert niet en het feit dat er elke wedstrijd 3 invallers nodig zijn maakt het erg moeilijk om een team op te bouwen.
 
 Fluks 1 trekt aan de bel……
Donderdag na de training is het 1ste en trainer Hans Mertens  met het bestuur in gesprek gegaan.
Stand van zaken, knelpunten, wensen, hoe gaan we verder, welke acties …..alles werd besproken. Fluks 1 geeft aan dat er minimaal 2 vaste dames in het eerste bij moet komen om het team bij elkaar te houden. Dat heeft de hoogste prioriteit op korte termijn. Er worden diverse acties uitgezet; oproep op facebook, samenwerking onderzoeken met een ander vereniging en PR in overige media zoals lokale kranten. Over een maand zal het 1ste en het bestuur weer in gesprek gaan om de stand van zaken  te bespreken.
Overigens is er in Fluks 3 ook een tekort aan vaste dames.
 
Gezocht:   Dames voor de senioren teams……..zoeken jullie mee? Ken je iemand die gekorfbald heeft en net een duwtje nodig heeft om weer te gaan ballen? 
Trainen en spelen in een gloed nieuwe sporthal en op een prachtige sportpark is wat Fluks kan bieden plus een gezellige sfeer!
 
Maak reclame voor FLUKS!!
 
Toegevoegd door: Betty Frans
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info