Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Activiteiten komende weken
 
13 October 2015 22:02 uur
Na een tijdje stilte op het gebied van activiteiten staan er de komende weken weer een aantal op de agenda.

16 oktober
De kinderen uit de kangoeroes, F en E teams gaan gezellig een eigen pizza bakken. We beginnen om 18:00 uur in de kantine. Kom jij ook? Meld je dan even aan bij je trainer!

17 oktober
Evenementen zijn niet altijd alleen maar lol soms is het hard werken. Komende zaterdag gaan we de fundering voor onze nieuwe materiaalberging graven en hierbij kunnen we best wat hulp gebruiken! Even een uurtje (of 2) zweten en dan voldaan en gezellig een broodje eten. Kom jij helpen? We starten om 9:00 uur met koffie.

31 oktober
De amaryllisbollenactie is elk jaar weer van groot belang om het saldo van de clubkas op peil te houden. We doen dan ook dit jaar weer een beroep op alle leden. Iedereen die niet aanwezig kan zijn dient zich af te melden per e-mail. Vooruit verkopen is vanaf nu mogelijk: bollen kosten €3,50 per stuk, 3 voor €10,00 en koop je er 4 of meer dan kosten ze €3,00 per stuk. Hoe meer je er alvast verkoopt, des te eerder we klaar zijn! Geef je bestelling gelijk door als zaterdagochtend in de kantine aankomt. Houd de site in de gaten voor de complete planning van deze dag.

Korfbalvereniging Fluks komt zaterdag 31 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur weer bij u langs met prachtige...

Posted by Fluks amaryllisbollenactie on maandag 19 oktober 2015


We wilden graag een gezellige quiznight organiseren op de avond na de amaryllisbollenactie. Helaas kan dit door de verbouwing van de kantine niet door gaan. Als het programma en de verbouwing het toelaat zullen we medio december een nieuwe poging wagen. In april zal er sowieso weer een quizavond plaatsvinden.

6 november
De nieuwe sporthal ziet er dan wel erg mooi uit, hij kan wel wat versiering gebruiken. Daarom gaan we op vrijdag 6 november met de B, C, D, E en F teams spandoeken maken. We starten om 18:30 uur in de kantine, meer info volgt.

14 of 21 november
Afhankelijk van het wedstrijdprogramma gaan we op 14 of 21 november na de wedstrijden hamburgers eten en bordspellen spelen in de kantine. Zodra het programma bekend is zullen we je de definitieve datum en tijd doorgeven.

Heb je vragen of ideeen over activiteiten? Laat het ons weten! (ec@ckvfluks.nl)
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info