Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Nieuws van de onderhoudscommissie
 
27 September 2015 21:04 uur
Op het eerste gezicht lijkt er niet veel werk voor de onderhoudscommissie te zijn. De schijn bedriegt echter, op de achtergrond is er de afgelopen maanden veelvuldig contact geweest met de gemeente en zijn er heel wat plannen en voorbereidingen getroffen voor de nieuwe uitbouw voor MSV, een nieuwe materiaalberging voor Fluks, herstel van het kustgras hoofdveld en het onderhoud van de korfbalmaterialen. Tijd voor een update!

Uitbouw
Er is veel gepleegd met de gemeente en MSV en vorige week heeft de eerste bouwvergadering plaats gevonden. Tijdens deze vergadering is de planning voor de werkzaamheden vastgelegd, de aannemer zal op 12 oktober aanvangen. De kantine zal over de hele breedte van het gebouw ongeveer 3,5 meter worden uitgebouwd. Dit betekend dat de huidige garage zal moeten worden afgebroken. De gemeente zal een casco ruimte opleveren waarna MSV zelf aan de slag gaat om de ruimte af te werken en in te richten. Voor aanvang van de voorjaarscompetitie moet dit allemaal gereed zijn.

Berging
Na veel administratieve rompslomp is er inmiddels een bouwvergunning aangevraagd voor een nieuwe materiaalberging. Deze zal door ons zelf tussen de betonnen bergingen van Fluks en MSV gebouwd worden. Dit neemt natuurlijk het nodige werk met zich mee. Om te beginnen zal op woensdag 30 september vanaf 18:30 uur de bestaande garage leeg gehaald worden en deels worden ontmanteld. De spullen worden tijdelijk in een al geplaatste zeecontainer opgeslagen worden. Hierbij kunnen we hulp gebruiken, al is het maar voor een uurtje!  Zodra de vergunning voor de nieuwe berging binnen is zullen we ook aan de bouw hiervan beginnen. Voor deze werkzaamheden zijn we op zoek naar iemand die het dak kan voorzien van dakbedekking. Ben of ken je iemand die dat kan, laat het ons even weten.

Het kunstgras
Het kunstgras hoofdveld (voor de kantine) begint behoorlijk te slijten, dit is vooral aan de gaten in de ovale belijning rond de achterste paal goed te zien. Door de mogelijkheid stukken kunstgras van het “oude” 3e hockeyveld te gebruiken ontstond er een kans ons veld betrekkelijk goedkoop te voorzien van nieuwe belijning in het nieuwe kleine (40 x 20 meter) formaat. Als alles volgens planning verloopt zullen wij onze wedstrijden dan ook vanaf 3 oktober op een klein veld spelen.

Korfbalmateriaal
Helaas hebben we aan het eind van het vorig seizoen moeten constateren dat er meerdere ballen verdwenen zijn. We willen alle teams er nog eens op wijzen dat ieder team zelf verantwoordelijk is voor zijn ballen. Mis je aan het eind van het seizoen een of meerdere ballen, dan zal het team hiervoor een factuur krijgen. Lekke ballen worden natuurlijk niet berekend, deze kan je omruilen bij de onderhoudscommissie.

Vragen of opmerkingen over het onderhoud kan je altijd kwijt bij Victor Verloop (oc@ckvfluks.nl)
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info