Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Ledenvergadering 2015
 
24 September 2015 23:48 uur
Afgelopen dinsdag werd de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden. De aanwezigen werden bijgepraat over de verrichtingen van het bestuur van het afgelopen seizoen en wat de plannen zijn.

In de toelichting van de penningmeester op zijn stukken werd duidelijk dat er op het financiële vlak een vinger aan de pols gehouden moet worden. Het aantal sponsors loopt snel terug door het ontbreken van een actieve sponsorcommissie, de inkomsten van de buitenschoolse opvang zal op termijn wegvallen en de vaste lasten blijven fors stijgen. Er werd direct een oproep gedaan voor vrijwilligers die zich in willen zetten in de sponsorcommissie, deze hebben zich tijdens de vergadering helaas nog niet gemeld.

Na vele jaren stopt André Houwaart met zijn taken voor de kascommissie. Hij geeft het stokje door aan Quirina van Huis, zij zal samen met Jelle Smit aan het eind van het seizoen de stukken van de penningmeester controleren. André, bedankt voor je jarenlange inzet!

Na de verplichte agendapunten gaf Koos Passchier een toelichting op de voortgang van de uitvoering van actiepunten die door de taskforce ledenbehoud in seizoen 2013-2014 zijn aangedragen. Door het wegvallen van meerdere actieve leden en een groot deel van de selectiespelers is er helaas maar een beperkte vooruitgang geboekt en is er vooral veel tijd gestoken in het oppakken van de basistaken van de diverse commissies. De belangrijkste conclusie van deze tussenstand is:

Fluks is op dit moment kwetsbaar!
Senioren behoud is essentieel
Vrijwilligersonderzoek / uitwerking doorzetten

Tijdens de vergadering hebben Alex Passchier en Jordy Oosting zich beschikbaar gesteld om een ledenwervingscommissie te vormen, zij zullen zich vooral gaan inzetten op het PR vlak. Een positieve wending waarvan we hopen dat deze ook anderen aanzet tot helpen Fluks te laten groeien naar de gewenste 180 leden aan het einde van het volgend korfbalseizoen.

Zaterdag 31 oktober vindt de jaarlijkse Amaryllisbollenactie plaats met het oog op bovenstaande is de actie ook dit jaar weer van groot belang voor de club. We verwachten dan ook inzet van alle leden! Meer informatie zal spoedig op de website geplaatst worden.

We komen graag in gesprek met iedereen die ideeën heeft over ledenwerving, sponsoring of andere taken binnen de vereniging. Spreek de bestuursleden gerust aan op het korfbalveld of mail ons via info@ckvfluks.nl
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info