Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Fluks zoekt per direct jeugdtrainer
 
17 July 2015 11:17 uur
Korfbalvereniging Fluks uit Noordwijk is voor het seizoen 2015/2016 op zoek naar een enthousiaste jeugdtrainer/coach (m/v) voor zijn A-selectie.
 
Deze trainer/coach
- Verzorgt op maandag en donderdag de training voor de gehele selectie (A- en B-jeugdteams)
- Coacht op zaterdag het A-jeugdteam en waar mogelijk het B-team
- Denkt op regelmatige basis mee met de technische commissie (TC) van Fluks over het technisch beleid op korte en middellange termijn. Specifiek de doorstroming van de jeugd naar de senioren selectie.
 
Fluks is een bloeiende vereniging, met een prachtige, moderne accommodatie in het hart van Noordwijk. Dit voorjaar hebben wij een tweede, fonkelnieuw kunstgrasveld in gebruik genomen. Het eerste team van Fluks komt volgend seizoen uit in de derde klasse. Fluks wil de komende jaren werken aan een vernieuwing van de selectie vanuit de eigen jeugd. De jeugdtrainer zal hierin een belangrijke rol spelen.
 
Wij zoeken een trainer bij wie korfbalkennis en sociale vaardigheden hand in hand gaan, die over gevarieerde oefenstof beschikt en die een goede balans kan vinden tussen fanatisme en realisme. Herken jij jezelf in dit profiel en zoek je een uitdaging voor komend korfbalseizoen?
Stuur dan je reactie via e-mail naar jtc@ckvfluks.nl .
(Ervaring is uiteraard een pre, maar wij nodigen ook beginnende trainers van harte uit te reageren).
 
Toegevoegd door: Koos Passchier
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info