Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Pasfoto's & spelerskaarten
 
7 July 2015 22:07 uur
Lieve Fluksers,
 
Zoals jullie misschien al hebben meegekregen is er een hoop aan het veranderen wbt de wedstrijdformulieren. Vanaf aankomend seizoen gaat de volledige wedstrijdsport (bij Fluks alleen het 1e) over op digitale wedstrijdformulieren. Voor de breedtesport wordt dit pas volgend seizoen. De papieren wedstrijdformulieren verdwijnen en opstellingen en uitslagen worden via een app op de SmartPhone van de aanvoerders en scheidsrechter ingevoerd.

Dit heeft ook gevolgen voor de spelerskaarten, deze papieren spelerskaarten komen uiteindelijk te vervallen. De spelerskaarten die in juni 2015 zouden verlopen blijven van alle spelers, dus ongeacht breedtesport of wedstrijdsport, nog een jaar langer geldig. Om op tijd voorbereid te zijn moet de digitale administratie op orde zijn. Ik verzoek daarom iedereen om een digitale pasfoto door te mailen. Dit kan door een mail met de pasfoto in de bijlage te sturen naar secretariaat@ckvfluks.nl.

Mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag!
 
Toegevoegd door: Lotte Kettenis
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info