Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Slotdag zeer geslaagd
 
7 June 2015 20:51 uur
Afgelopen zaterdag is de slotdag mede dankzij het prachtige weer zeer geslaagd. Met een record aantal deelnemers werd om 15.00 uur begonnen met het jaarlijkse schutterstoernooi dat evenals vorig jaar uit 2 categorieën bestond. 1 voor vrienden, familie en jonge korfballers en de ander voor de meer ervaren korfballers. Na ongeveer 2 1/2 uur schieten waren de winnaars bekend. Suzanne & Christel Zwanenburg namen de wisselbokaal over van Manon en Arno van Haarlem die vorig jaar in de ervaren categorie de beste waren. In de jeugd / familie / vrienden categorie namen Nelie van Dam en Jelmer vd Slot de bokaal in ontvangst.

Na de prijsuitreiking stonden de barbecues reeds op temperatuur en werd er genoten van een lekkere maaltijd. De dag werd afgesloten met de finale van de Champignons League op groot scherm.

De EC kijkt terug op een zeer gezellige dag en maakt zich op voor het het volgende evenement. Op 20 juni wordt het Fluks Beachkorfbal gehouden op het strand bij de Koele Costa. Na afloop van het toernooi verplaatsen we naar de kantine voor een grote barbecue met aansluitend een spetterend feest. Natuurlijk zijn hierbij ook alle Fluksers, familie, vrienden en kenninsen van harte welkom! Aanmelden voor de barbecue kan op www.beachkorfbal.eu waar ook direct betaald kan worden. Voor het feest is geen aanmelding noodzakelijk.
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info