Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
C.K.V. Fluks bestaat 70 jaar! 1945-2015
 
2 June 2015 13:09 uur
Fluks, van harte gefeliciteerd met het 70 jarig bestaan, wat een leeftijd!

In het bestuur was er een beetje verwarring over welk jaar nu het juiste oprichtingsjaar van Fluks zou zijn doordat er in verschillende documenten afwijkende data te vinden zijn maar nu weten we zeker dat Fluks in 1945 is opgericht. Omdat er, nadat er duidelijkheid was, te weinig tijd was om een jubileumfeest te organiseren heeft het bestuur besloten om over 5 jaar een groots feest te organiseren. Misschien een beetje vroeg maar als er iemand ideeën heeft voor het feest laat het dan weten.

Ivm het 70 jarig bestaan dit jaar is het deelnemen aan de zomerkamp voor de F, E, D, C en B teams gratis! Aanmelden voor dit kamp kan vanaf volgende week via de website. Tijdens het schutterstoernooi en de barbecue kunnen we elkaar feliciteren en de wens uitspreken dat Fluks over 5 jaar weer een volledige selectie heeft, dat de jeugd staat te trappelen om in de selectie te komen en dat het vanzelfsprekend is om vrijwillig dingen te doen voor Fluks. Punten waar we op dit moment soms best veel moeite hebben om mee rond te komen.

Proost !

Op 22 september wordt  de algemene leden vergadering gehouden. Een goede gelegenheid om met elkaar te bespreken over hoe we de vereniging weer op kunnen bouwen. Het geheel wordt ook dit jaar weer gecombineerd met een gezellige borrel, houd deze datum vrij!

Ik wens jullie allemaal een fijne zomer en tot begin september!

Betty Frans
 
Toegevoegd door: Betty Frans
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info