Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Inleveren sponsorkleding en ballen
 
12 May 2015 10:30 uur
De competitie nadert zo langzamerhand alweer zijn einde en daarmee is het ook tijd om de sponsorkleding en ballen weer in te leveren. Heb je je laatste wedstrijd gespeeld zorg dan dat de shirts gewassen ingeleverd worden. Dit kan bijvoorbeeld tijdens het eindfeest op 6 juni in de kantine of tijdens een van de laatste trainingen. Doe je met je team mee aan het beachkorfbal, houd de shirts dan nog even en lever ze in de week na het toernooi in bij Annemiek Zwanenburg (Zeekoet 21).

Zorg er na je laatste training of wedstrijd voor dat je het teamnet met ballen compleet is en hang het net aan de haak van je team in de materiaalberging. Indien er ballen missen zullen deze in rekening gebracht worden bij het team zoals aangegeven in het ballenplan (info).

Spelers uit de A1, het 1e en het 2e die volgend seizoen stoppen met korfballen dienen hun trainingspak en inloopshirt ook in te leveren. Was je kleding en geef het in een plastic tas voorzien van je naam af in de kantine.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Annemiek (071-3611988) of Victor (06-28172628).
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info