Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Beachkorfbal, BBQ en Full Moon Party
 
8 May 2015 8:52 uur
Zaterdag 20 juni organiseren we weer het grootste beachkorfbaltoernooi ter wereld! Vanaf 6:30 uur zullen we met veel leden bezig zijn met de voorbereidingen om het toernooi zo goed mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer veel hulp nodig om de dag weer goed te laten verlopen, de vrijwilligerscommissie zal de komende weken iedereen benaderen met de vraag of je je steentje wilt bijdragen.

Vanaf 10.30 uur gaat het toernooi van start, wil jij ook met je team meedoen? Geef je team dan op bij Victor of je eigen trainer.

Na het toernooi begint er op het korfbalveld een grote barbecue waar ook alle Fluks leden en introducés natuurlijk ook van harte welkom zijn! Wil je ook mee-eten? Geef je dan even op via de website van het beachkorfbal: www.beachkorfbal.eu. De kosten voor de BBQ bedragen € 12,50 PP.

Na de barbecue barst het feest los. Ook dit jaar hebben we weer een DJ gehuurd om het dak van het clubhuis te blazen. Tussen 19.00 en 2:00 uur is iedereen welkom voor het gezelligste feest van het seizoen. We hopen dat veel leden mee komen feesten!

De Beachkorfbal Commissie

 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info