Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
INVENTARISATIE VRIJWILLIGERSWERK FLUKS
 
26 January 2015 21:44 uur
In de jaarvergadering van 2014 heeft het bestuur te kennen gegeven dat het vrijwilligerswerk binnen onze vereniging de komende tijd één van de speerpunten van haar beleid wordt. Om onze vereniging gezond te houden, is een goed georganiseerd vrijwilligersbeleid noodzakelijk. De diverse commissies binnen onze verenging hebben ontzettend veel werk te verrichten en als dat op een goed georganiseerde manier gebeurt, is dat niet alleen goed voor onze vereniging, maar is dat ook plezierig voor de vrijwilligers zelf. Het is van belang dat al het werk op een juiste manier wordt verdeeld en dat elke taak ook door een geschikte persoon wordt verricht.

Om het vrijwilligerswerk binnen Fluks goed te organiseren wil het bestuur de komende tijd in kaart brengen waar dat werk eigenlijk uit bestaat. Zij zal alle commissies vragen om alle werkzaamheden die zij verrichten te omschrijven en te verwerken in een document. Hierdoor ontstaat een algeheel overzicht van alle uit te voeren vrijwilligerstaken binnen Fluks. Naast deze inventarisatie van alle vrijwilligerstaken wil het bestuur ook inzicht krijgen in alle actieve én potentiële vrijwilligers en hun mogelijkheden. Alle senioren, oudere jeugdleden én alle ouders van alle jeugdleden zullen bevraagd worden over hun interesses, vaardigheden en werk/school-ervaringen. Op deze manier wil het bestuur een uitbreiding van de ledenlijst creëren die het mogelijk maakt om op een gerichte wijze vrijwilligers te werven. Door aanwezige interesses en kwaliteiten naast duidelijk omschreven vrijwilligerstaken te leggen kan het vrijwilligerswerk binnen de vereniging op een effectieve manier worden verdeeld en uitgevoerd.

Het bestuur vraagt iedereen om eens goed na te denken over wat hij of zij voor Fluks zou kunnen en willen betekenen. Binnenkort zal je bevraagd worden over jouw vaardigheden, interesses en mogelijke inzetbaarheid voor onze verenging. Het bestuur hoopt zo een goede stap te zetten naar een gezond vrijwilligersbeleid binnen Fluks!
 
Toegevoegd door: Koos Passchier
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info