Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Amaryllisbollenactie 25 oktober
 
17 October 2014 20:45 uur
De amaryllisbollenactie is elk jaar weer van belang om het saldo van de clubkas op peil te houden. Het slagen van de actie is dus van groot belang voor het voortbestaan van de vereniging! We doen dan ook dit jaar weer een beroep op alle leden! Iedereen die niet aanwezig kan zijn dient zich af te melden per e-mail. De bollen kosten €3,50, 3 voor €10,00 en koop je er 4 of meer dan kosten ze €3,00 per stuk.

Zaterdag 25 oktober gaan we met z'n allen de bollen verkopen. De planning is als volgt:
9.45 uur verzamelen alle chauffeurs bij de kleedkamers waar de bollen al klaar staan om ingeladen te worden. Parkeer je auto langs de korte kant van het kunstgrasveld op zo’n manier dat andere auto’s nog in- en uit kunnen rijden. Rijd zo min mogelijk over het natuurgras. Alleen een rondje om te keren is toegestaan. Chauffeurs, denk aan een busje voor het (wissel)geld!
9.45 uur is iedereen van Fluks in de kantine aanwezig om aan te melden en instructies te krijgen. Ook niet spelende leden en recreanten of ouders die hun steentje willen bijdragen kunnen we heel goed gebruiken! Meteen bij aankomst even melden bij Ramses zodat we weten of iedereen er is en de wijken ingedeeld kunnen worden.
10.15 uur start de verkoop.
Vanaf 12.30 uur gaat iedere ploeg wat drinken op de koffieadressen.
Vanaf ongeveer 15.00 uur kunnen de wijken afgewerkt zijn. Als alle wijken zijn afgewerkt gaan we aan de soep met broodjes in de kantine!

Net als vorig jaar worden de bollen in niet erg gemakkelijk tilbare kratjes geleverd. Voor je eigen gemak kan je eventueel zelf een kratje van thuis mee nemen!

We rekenen op een ieder zijn hulp!
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 Amaryllisbollenactie
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Het weer zat zaterdag zeker mee! De keuze om de bollenactie een week eerder te plannen had meerdere redenen o.a. was er al een paar jaar de wens van de Kangoeroes om op de datum van de bollenactie mee te kunnen doen aan de grote Kangoeroedag bij Tempo. Welke datum er ook gekozen wordt, er zijn altijd voor- en nadelen.

De bollen zijn (met de nodige nabestellingen) nu bijna verkocht, kan haast niet anders dan dat de penningmeester dus tevreden is.
  
 Toegevoegd door: Victor
  
 Amaryllisactie
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Hoop dat de amaryllisactie is geslaagd. Ik hoorde in het dorp wel van mensen die niet op de hoogte waren dat we kwamen. Er stond blijkbaar geen stukje in de krant en heb ook geen ansere media erover gehoord dus ik denk dat dat wel kloppen. Voeg daar aan toe dat we een week eerder waren dan gebruikelijk. Verder zat natuurlijk alles (het weer en de opkomst van veel enthousiaste leden) mee om de dag te laten slagen. Penningmeester tevreden?
  
 Toegevoegd door: AndrĂ© Houwaart
  
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info