Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Sponsornieuws...
 
29 September 2014 22:03 uur
Fluks heeft recent het sponsorcontract met Witteman Business Intelligence voor het reclamebord met 3 jaar verlengd, naast de sponsoring van het reclamebord is Witteman Business Intelligence ook sponsor van de inloopshirts van de selectie en mede sponsor van de shirts van Fluks 4.

Naast deze verlenging is er een nieuw contract afgesloten voor een reclamebanner op de website. De logopediepraktijk bij het Paramedisch Centrum Noordwijk sponsort Fluks vanaf dit seizoen.

Naast deze verlenging en nieuwe sponsoring zijn er ook enkele sponsors afgehaakt. De contracten van Snackbar boerenburg, Jan Verloop Fotografie, Fons Bakker BV, Lastechnisch buro Van der Munnik V.O.F., RICOH! Document Center Haaglanden zijn verlopen. Fluks dankt deze sponsors voor hun financiële ondersteuning de afgelopen jaren!

Natuurlijk is er ruimte voor nieuwe sponsors, ken of ben jij iemand die Fluks financieel wil ondersteunen? Neem dan eens een kijkje op de sponsorpagina voor de mogelijkheden.
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info