Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Fluks laat samen met de gemeente korfbalpalen plaatsen bij scholen
 
30 June 2014 21:33 uur
Op de laatste ledenvergadering werd gevraagd om ideeën voor de besteding van een legaat van €2000 wat wij mochten ontvangen na het overlijden van Noordwijk-Zeeër Jan Langendijk. Door het bestuur is besloten dat dit besteed moest worden aan iets blijvends voor de korfbalsport in Noordwijk. Hierop is het idee uitgewerkt om bij de Noordwijkse scholen vandalisme bestendige korfbalpalen te plaatsen. Overleg met de gemeente leerde, dat dit precies paste in het gemeentelijk beleidsplan om de jeugd te laten sporten. Het idee kreeg een warm onthaal en werd beloond met een subsidie van €5000. Hierdoor kon een 7-tal palen worden aangeschaft, welke door Openbare Werken zijn geplaatst bij de 5 Noordwijkse basisscholen en op het speelterrein aan de Peterhof in de Boechorst en het plein tussen de basisscholen in Boerenburg.

Vanochtend is de eerste paal feestelijk geplaatst bij de Brede School met wethouder Van Duin namens de gemeente en Koos Passchier en Peter Kettenis als vertegenwoordigers van het bestuur van Fluks. Door leerkrachten en leerlingen werd zeer enthousiast gereageerd. Nu maar hopen, dat het enthousiasme in lidmaatschappen wordt omgezet.

Zie ook het bericht op omroep bollenstreek: http://www.bollenstreekomroep.nl/nieuws/26251

    
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info