Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Activiteiten van de EC
 
24 May 2014 22:53 uur
De EC heeft voor de afsluiting van het korfbalseizoen weer een aantal leuke activiteiten in de planning staan.

31 mei - Eindfeest
Evenals vorig jaar sluiten we het korfbalseizoen af met een schutterstoernooi voor jong en oud. In 2 categorieën (Kangoeroes t/m D of C t/m senioren) wordt er in koppels geschoten. Vraag je vader, moeder, broer(tje), zus(je), buren, familie en/of vrienden om mee te doen en schrijf je in door te mailen naar ec@ckvfluks.nl. Doe dit wel voor donderdag 29 mei! Geef bij aanmelden gelijk aan of je ook komt barbecueën. Na de barbecue blijft de bar open zolang het gezellig is!

6 t/m 9 juni - Pinksterkamp
Op 6 juni reizen we weer af naar Kootwijk voor een weekend sport, spel en heel veel lol. Dit jaar mogen de A1, B1, C1, D1, D2 en E1 mee. Aanmelden kan via de speciale Pinksterkampsite.

21 juni - Beachkorfbal
Ook deze zomer organiseert Fluks weer het grootste en leukste beachkorfbaltoernooi ter wereld. Nieuw dit jaar is dat teams zich kunnen inschrijven voor de NK beachkorfbalpoules. De winnaars van die poules (1 junioren en 1 senioren poule) plaatsen zich rechtstreeks voor het Nederlands Kampioenschap Beachkorfbal. Na het toernooi op het strand bij de Koele Costa verhuizen we naar de kantine voor een grote barbecue, een spetterend feest en een overnachting op het korfbalveld. Wil je meer weten over het beachkorfbal? Neem dan eens een kijkje op www.beachkorfbal.eu.

Natuurlijk is het beachkorfbal ook voor Fluks-teams. Wil je meedoen, meld dan je team aan bij Victor.

18 t/m 20 juli - Zomerkamp!
Omdat het Pinksterkamp zo leuk is en eigenlijk te kort duurt hebben we dit jaar ook een zomerkamp oor de F1 t/m de C1 georganiseerd. Meer info volgt via de website en mail maar zet 18 t/m 20 juli alvast in je agenda!

Je ziet het, we hebben nog heel veel hele leuke dingen voor de boeg. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen, laat het ons weten! Ook als het je leuk lijkt om te helpen tijdens een van de evenementen kan je contact met ons opnemen. Dit gaat het gemakkelijkst via ec@ckvfluks.nl
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info