Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Gezocht: hoofdtrainer
 
8 June 2014 21:35 uur
Korfbalvereniging Fluks uit Noordwijk is voor het seizoen 2014/2015 op zoek naar een enthousiaste trainer/coach (m/v) voor zijn seniorenselectie.
 
Deze trainer/coach
- Verzorgt op maandag de training voor de gehele selectie
- Verzorgt op donderdag de training van het eerste team
- Coacht het eerste team op zaterdag
- Denkt op regelmatige basis mee met de technische commissie (TC) van Fluks over het technisch beleid op korte en middellange termijn
 
Fluks is een bloeiende vereniging, met een prachtige, moderne accommodatie in het hart van Noordwijk. Dit voorjaar nemen wij een tweede, fonkelnieuw kunstgrasveld in gebruik. Het eerste team van Fluks is al enkele jaren een stabiele factor in de tweede klasse, terwijl het tweede team in de reserve derde klasse uitkomt.
 
Wij zoeken een hoofdtrainer bij wie korfbalkennis en sociale vaardigheden hand in hand gaan, die over gevarieerde oefenstof beschikt en die een goede balans kan vinden tussen fanatisme en realisme. Herken jij jezelf in dit profiel en zoek je een uitdaging voor komend korfbalseizoen?
Stuur dan je reactie via e-mail naar tc@ckvfluks.nl.
(Ervaring is uiteraard een pre, maar wij nodigen ook beginnende trainers van harte uit te reageren)
 
Toegevoegd door: Maarten Dekker
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info