Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Werkzaamheden
 
11 April 2014 20:36 uur
Afgelopen dinsdag is er een voorloopkeuring op het nieuwe kunstgrasveld uitgevoerd waarna het veld vrij gegeven is voor trainen en het spelen van wedstrijden. Om met 4 teams tegelijk te kunnen trainen zullen er op korte termijn 4 extra voetstukken geleverd worden. De verlichting van het nieuwe veld wordt geschakeld met de 2e en 3e knop (die voorheen voor het natuurgras en het hockeyveld waren) in de materiaalberging.

Zaterdagochtend zal de aannemer in de ochtend de strook rondom het combinatieveld inzaaien. We verzoeken iedereen vriendelijk doch dringend geen gebruik te maken van deze strook inclusief de speeltuin!

Komende week zal de sloot aan de Dahliastraat verbreed worden en wordt het straatwerk afgerond. Vanaf 19 april zal alles er naar verwachting dus spik en span uitzien!

Afgelopen vrijdag heeft MSV Handbal haar eerste trainingen op het kunstgras afgewerkt. Dit betekend dat vanaf nu na iedere laatste training de kleedkamers even schoongeveegd moeten worden. Ook na de wedstrijden moet dit natuurlijk even gebeuren. In de thuis kleedkamers zullen bezems en trekkers worden opgehangen.

 Heb je vragen over het nieuwe veld, de verbouwingen of de samenwerking met MSV? Schroom dan niet je vraag bij het bestuur te stellen!
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info