Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Fluks Sport Fun massaal bezocht
 
7 April 2014 13:26 uur


Op een zonovergoten sportcomplex aan de Nieuwe Zeeweg hebben zaterdag zo’n 120 basisschoolleerlingen meegedaan aan Sport Fun, het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi bij Fluks. Kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van De Hoffennevierboet, de Zeehonk, de Schapendel, de Noordwijkse School, de Bronckhorst en Klaverweide streden in verschillende categorieën om de prijzen, terwijl ze ook nader kennismaakten met de sport korfbal.
Bij de groepen 3 en 4 deden de Vurige Kampioenen (een afvaardiging van de Bronckhorst) hun naam eer aan door beslag te leggen op de beker. In de twee hoogste categorieën (groep 5/6 en groep 7/8) stond de Hoffennevierboet op de hoogste trede van het podium. De winnende teams werden aan het einde van de middag in het zonnetje gezet door sportwethouder Gerben van Duin. Alle deelnemers aan het toernooi kregen ook een fraai T-shirt mee naar huis als aandenken, beschikbaar gesteld door de SNS Bank.
Als resultaat van deze mooie dag hoopt Fluks een flink aantal nieuwe jeugdleden te mogen verwelkomen. Kinderen die enthousiast zijn geraakt, kunnen de komende weken meedoen met de reguliere trainingen aan de Nieuwe Zeeweg. Alle ouders, kinderen en andere aanwezigen konden zaterdag ook meteen een indruk krijgen van de fraaie faciliteiten die de vereniging tot zijn beschikking heeft. De werkzaamheden rond de aanleg van een tweede kunstgrasveld, dat zal worden gedeeld met de handballers van MSV, zijn bijna afgerond. Fluks zal dan over een accommodatie beschikken waarmee de club vele jaren vooruit kan.
 
Toegevoegd door: Maarten Dekker
 
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info