Korfbalvereniging Fluks
       HOME    Info    Competitie    Korfbalzaken    Organisatie    Kangoeroe Klup    Lid worden  
     
Fluks 3 KAMPIOEN!!!!
 
19 March 2014 19:53 uur
Zaterdag stond de laatste zaalwedstrijd op het programma. Bij winst konden we samen met DKV de eerste plaats pakken en was het kampioenschap een feit. Vooraf was het nog een hele puzzel om met een compleet team aan te treden, maar na een zoektocht van een week konden we toch nog redelijk met ons eigen team afreizen. Bas zit in Australië, en kon deze wedstrijd niet meedoen. Helaas kon Laura er niet bij zijn wegens haar werk, zij werd vervangen door Esther. Ook was Françoise weer van de partij en Bart kon gelukkig op de zaterdag zelf nog vrijaf krijgen van zijn baas. Johan en Femke gingen mee als 5e dame en heer.

1e aanval: Erik, Theo, Loes en Marleen
1e verdediging: Bart, Andre/Johan, Esther en Françoise/Femke

Er hing weinig sfeer in de zaal, aangezien wij als enige speelden. Jeroen en Leo waren als supporter meegereisd en de beide reserves moedigden ons aan op de bank. Het eerste doelpunt was voor De Meervogels maar Erik kon al snel de gelijkmaker scoren. Het begin was even aftasten en De Meervogels pakten weer de voorsprong. Fluks maakte hierna een aantal doelpunten achter elkaar, zodat er een klein gaatje kwam. Na de 2-1 achterstand scoorden Andre, Marleen, Theo en Esther 2x op rij en de voorsprong van 2-6 was een feit. Natuurlijk zat de spirit er gelijk in en werd het gat zelfs nog groter. Met de stand van 5-11 konden we de rust ingaan. Esther was voor rust bijzonder trefzeker, met 5 mooie afstandsschoten.

Na de rust zakte het tempo en moesten we elkaar weer even oppeppen, maar de draad werd weer opgepakt. Theo maakte de 5-12 en Johan die in het veld was gekomen voor Andre scoorde een slim balletje onder de korf. Françoise schoot van ver raak, de dames van de tegenpartij hadden het bijzonder moeilijk in dat vak. De Meervogels gaven zich zeker niet zomaar gewonnen en konden in deze fase drie goals op rij maken, zodat de stand 9-14 werd. Françoise scoorde weer via een fraaie doorloopbal en Erik maakte zijn derde doelpunt van de dag (9-16). Daarna was het woord weer aan De Meervogels en zij kwamen terug tot 12-16, de kans om nog dichterbij te komen via de strafworpstip werd gemist en daarna liep Fluks 3 weer verder uit. Via Erik, die er deze middag vijf maakte, was het allerlaatste woord aan Esther, die van ver haar zesde en het laatste doelpunt van wedstrijd maakte. Met de stand van 12-19 was het kampioenschap een feit.
 
Toegevoegd door: Victor Verloop
 
 Fluks 3
  
 1 January 1970 1:33 uur
 Gefeliciteerd hoor kanjers. Jammer alleen dat Bas dit niet mee kom maken
  
 Toegevoegd door: Francisca
  
 
Terug || Voeg een reactie toe!
 

© C.K.V. Fluks 2016                                    Clubhuis: Nieuwe Zeeweg 50         Telefoon: 071-3616617         E-mail:info